Ve GALAXY SIV sonunda Görüldü :)

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet uzun zamandır sürekli dilden dile dolaşan Galaxy s4 haberleri almış başını götürüyordu, youmobile.com sitesindeki habere göre gerçek anlamda s4 videodaki gibi olacak,

videonun gerçeklik payı ne olur bilinmez ama söylemlerden yola çıkılırsa özellik ve tasarım olarak bu şekilde olacak gibi gözüküyor..

Önemli bir kaç özellikler ;

1- 2 GB RAM

2- 13 MP KAMERA

3- ANDROİD 4.2.1

4- 32 - 64 ve 128 GB özellikli depolamaya sahip 3 farklı model

5- full hd amoled ekran

6- 4 çekirdekli ve her biri 2 ghz hızında işlemci

7- 1080 x 1920 full hd ve 5 inç ekran ,

sayabileceğimiz en yeni özellikleri arasında bulunuyor, tasarım olarak s3 e benziyor olsada ön ekranın tamamen kenarlara kadar doludurulmuş olması ayrı bir artısı olarak söylenilebilir..

telefonun NİSAN 2013te piayasaya sürülmesi düşünülüyor..

buda videosu :)

[video=youtube;bYMbIMHdmBk]http://www.youtube.com/watch?v=bYMbIMHdmBk&feature=player_embedded[/video]

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
128 GB sittin sene dolduramazsın. Eğer teknik özellikler bu şekilde olursa çok dehşet telefon olacakmış gibi gözüküyor. Beklemedeyim, S4 çıkınca alacağım inş :)

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende beklemedeyim , ya xperia Z alıcam ya da S4 ü bekleyeceğim :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bende gerçek sandım he SamsungMobile videosunu yayınlamadan bu tür videolar boş

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar paylaştığım makale ve video bir varsayım , olasılık , yani netleşmiş birşey yok , üstelik oraya yazmama rağmen fake video falan gibi yorumlar yapmayınız lütfen :) inşallah böyle olur beklemedeyiz yani :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
128 gb çok fazla ve bence gereksiz. :)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu meret yuzunden telefon alamiyoruz arkadas ya ciksada rahatlasak :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ekran çok fena görünüyor eğer böyle olursa :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence işemci exynox5 (doğru yazdımmı bilmiyorum) olacak yani 8 çekirdek daha geçen gün ces 2013 de tanıtıldı

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar böyle videolara, haberlere itibar etmeyiniz.Galaxy S4 aynı S3'te olduğu gibi resmi tanıtım tarihine kadar en ufak bir görsel, bir sızıntı, gerçek bir donanım listesi gibi şeyler asla çıkmayacak.Çıkanların hepside yalan ve yanlış şeyler olacak.Yani bu resimlere, videolara ve donanım listelerine bakarak ancak kendinizi avutuyorsunuz.Ekranın çerçeveye bu denli yakın olamayacağını söylemek bile abesle iştigal geliyor bana.İtibar etmeyiniz lütfen bu tür haberlere, dedikodulara.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
128 GB'lık model olacağını sanmam eğer olacaksa da okuma yazma hızlarını yüksek tutmaları gerekir.

Ayrıca diyelimki bu hafızayı doldurdunu, ozamanda bataryanızı eritecektir bu kapasite zira her yeni dosya eklendiğinde sistem tarama yapacaktır. resim video film vs yüklediğinizde telefon daima Media taraması yapıyor. :) onu geçti her biri 2Ghz 4 çek. işlemci bataryayı ağlatacaktır.

Üreticiler batarya geliştirmeye de özen gösterseler daha iyi olacak.

ardacumhur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
128 GB sittin sene dolduramazsın. Eğer teknik özellikler bu şekilde olursa çok dehşet telefon olacakmış gibi gözüküyor. Beklemedeyim, S4 çıkınca alacağım inş :)

1999 senesinde ilk bilgisayarımı aldığımda 15gb harddisk için de aynısını söylüyorduk :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar böyle videolara, haberlere itibar etmeyiniz.Galaxy S4 aynı S3'te olduğu gibi resmi tanıtım tarihine kadar en ufak bir görsel, bir sızıntı, gerçek bir donanım listesi gibi şeyler asla çıkmayacak.Çıkanların hepside yalan ve yanlış şeyler olacak.Yani bu resimlere, videolara ve donanım listelerine bakarak ancak kendinizi avutuyorsunuz.Ekranın çerçeveye bu denli yakın olamayacağını söylemek bile abesle iştigal geliyor bana.İtibar etmeyiniz lütfen bu tür haberlere, dedikodulara.
S3 lanse edilmeden önce tüm özellikleri ve tasarımı sızdırılmıştı. lansmanda hiçbir sürpriz olmadı. iphone 5 de yine benzer şekilde olmuştu.

tabi bu kadar erken zamanda çıkan haberler doğru olmaz. ancak telefon üretime geçtikten sonra çıkacak haberlere bakmak lazım.

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Muhtemelen buna benzer birsey olacagını dusunuyorum. Cok guclu geliyor Samsung... Ozellikler bu olursa da S3 ü satar S4 e gecerim. Alayını tanımam :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla tasarımı beğendim çerçevesiz ekranda baya iyi duruyor

Reaksiyon puanı
10,315
fiziki home tuşu bana çok çirkin göründü. s3'te sırıtmıyor bu kadar. umarım kaldırırlar bunu.

backspace951

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsungCES2013-5826.jpg

OLED ekran teknolojisini mobil cihazlardan televizyonlara kadar birçok elektronik aygıtta kullanabilmek için çalışmalar yürüterek sektörün en büyük ismi haline gelen Samsung, bu paneller ile ilgili yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Halihazırda birçok OLED panel üreticisi, oldukça pahalı bir üretim tekniği olan Fine Metal Mask ile çözümlerini imal ediyorlar. 200ppi yoğunluğunun üzerinde piksel taraması yapamayan FMM ile Samsung'un kendi geliştirdiği PenTile altpiksel dizilimi sayesinde 300ppi değeri aşılabildi. Enerji tasarrufu ve panelin kullanım ömründe artış da sağlayan altpiksel dizilimi, görüntü kalitesini önemli ölçüde etkilediği için sonraki nesillerde yerini bu tür bozulmaları önlemesi amacıyla daha farklı uygulamalara bıraktı.

Güney Koreli üreticinin Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı standında sergilediği AMOLED yol haritasını görüntülemeyi başaran Anandtech.com, 2010'da duyurulan Galaxy S'in 3.97 inç büyüklüğünde ve WVGA (800 x 480 piksel) çözünürlüğündeki Super AMOLED ekranından günümüze kadar Samsung'un panel teknolojisinde nasıl yeniliklere imza attığını gözler önüne serdi. 2011 yılında piyasaya sürülen Galaxy S II'ye eşlik eden Super AMOLED Plus ile PenTile dizilimini bırakıp 12 altpikselli standart düzene geçiş yapan firma, üstün görüntü kalitesi ve canlı renklere sahip bu ekranla teknoloji dünyasını etkisi altına almıştı. Geçtiğimiz yıl HD çözünürlük standardına geçilirken bu dizilimden vazgeçilmiş, yılın ikinci yarısında gelen 5.5 inçlik aynı çözünürlüğe sahip panelle 267ppi değerine ulaşılarak PenTile dizilimini kullanmayan en yoğun OLED ekran tüketicinin beğenisine sunulmuştu.

Üç yıl boyunca Samsung, FMM'ye oranla nispeten daha ekonomik olan, 300ppi ve üzerindeki yoğunluklarda yüksek verimle piksel taramasını mümkün kılan LITI tekniğini fabrikalarında denemeye başladı. Mevcut FMM teknolojisini geliştirip inç başına 350 piksele sahip ekranlar üretmeyi başardığı iddia edilen, ardından küçük ölçekli panellerde Full HD çözünürlüğe ulaşamadığı için yeni yılda AMOLED'i bırakıp yeni akıllı telefonunda LCD kullanacağı ileri sürülen uzak doğulu teknoloji devi, nihayet yüksek çözünürlüklü yeni ekranını CES 2013'te tanıttı. Yılın ilk çeyreğinde çıkışını yapacak olan 1920 x 1080 piksellik 4.99 inç büyüklüğündeki akıllı telefon donanımı, 440ppi ile şimdiye kadar üretilmiş en yoğun OLED olma özelliği taşıyor.

Bünyesinde barındırdığı yeni bir materyal sayesinde aynı şartlar altında önceki nesil AMOLED panellerden %25 daha az enerji tüketen ekran, ayrıca düşük güç tüketimi modundayken %47 tasarruf sağlayacak. Seri üretiminin başladığı tahmin edilen 4.99 inçlik panelin Samsung'un Android ve Tizen işletim sistemli amiral gemi akıllı telefonlarına eşlik etmesi bekleniyor. Panelde Galaxy Note II ile aynı altpiksel diziliminin kullanılmış olma ihtimali bir hayli yüksek.

Full HD olmasi icin 4.99 olmasi gerek. biz 5 diyip geciyoruz ama 5 olunca 440ppi olmuyor aslinda 4.99 olmaluki 440ppi olsun ve buzamanda FHD Super amoled ekran olur

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
S3 lanse edilmeden önce tüm özellikleri ve tasarımı sızdırılmıştı. lansmanda hiçbir sürpriz olmadı. iphone 5 de yine benzer şekilde olmuştu.

tabi bu kadar erken zamanda çıkan haberler doğru olmaz. ancak telefon üretime geçtikten sonra çıkacak haberlere bakmak lazım.

Kesinlikle yanlisin var [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] Butun Dunya S3 u ilk defa resmi tanitimi yapildigi gun gordu.Onun oncesinde 2-3 tane prototip tasarimlar ortaya cikti ancak hicbirinin S3 ile yakindan uzaktan alakasi yoktu.Ozellik listesinin sizdirilmasi konusunda da yine butun haberler iddia niteligindeydi.Aynen suan S4 de oldugu gibi.Eger Samsung ayni kararliligini bu senede surdururse S4 u yine resmi tanitimi yapildigi gun gorucez.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Kesinlikle yanlisin var [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] Butun Dunya S3 u ilk defa resmi tanitimi yapildigi gun gordu.Onun oncesinde 2-3 tane prototip tasarimlar ortaya cikti ancak hicbirinin S3 ile yakindan uzaktan alakasi yoktu.Ozellik listesinin sizdirilmasi konusunda da yine butun haberler iddia niteligindeydi.Aynen suan S4 de oldugu gibi.Eger Samsung ayni kararliligini bu senede surdururse S4 u yine resmi tanitimi yapildigi gun gorucez.
sdn'de 14 nisan tarihli haber:

http://shiftdelete.net/samsung-i9300un-ozellikleri-belli-oldu-36170.html

telefon 3 mayısta tanıtıldı. bunun yanında lansmandan birkaç gün önce birebir görseller de sızdırıldı ama hangi siteydi hatırlamıyorum. ancak lansmanda hiçbir sürpriz yoktu. onu net hatırlıyorum. iphone5 konusunda yine sürpriz yoktu. ekranın uzayıp 4" olacağı, tasarımın aynı kalacağı belliydi sadece cpu ve gpu detayları belli değildi.

fsaidarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya harika bir telefon teknolojinin ne kadar ilerleyip ne kadar pratikleştiğini gösteriyor çıktıktan sonra almayı düşünüyorum umarım fiyatıda ekonomik olur çok beğendim bilgiler için teşekkürler :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
sdn'de 14 nisan tarihli haber:

http://shiftdelete.net/samsung-i9300un-ozellikleri-belli-oldu-36170.html

telefon 3 mayısta tanıtıldı. bunun yanında lansmandan birkaç gün önce birebir görseller de sızdırıldı ama hangi siteydi hatırlamıyorum. ancak lansmanda hiçbir sürpriz yoktu. onu net hatırlıyorum. iphone5 konusunda yine sürpriz yoktu. ekranın uzayıp 4" olacağı, tasarımın aynı kalacağı belliydi sadece cpu ve gpu detayları belli değildi.

Gordugun gibi haberdeki telefonun tasarim olarak S3 ile yakindan uzaktan alakasi yok.4" lik ekrandan dahi bahsediliyor haberde.Donanim ozelliklerinin belli oldugu hususunda soylenenlerinde hicbir kaynagi ve kaniti yok.Yeni cikacak bir telefonun donanim ozelliklerini tahmin etmek cok zor birsey degil.Bununla birlikte Samsung tarafindan aciklanmadigi surece butun haberler iddia niteligini tasir.

iphone ile ilgili birsey soylemedim zaten.iphone onceden sizdirilmis, kacirilmis, calinmis pek ilgilenmiyorum.Butun Dunya S3 u 3 mayista gordu.S4 ude butun Dunya ayni anda gorecek eger olaganustu bir durum olmazsa.S3 un tasariminin cikmadan once sizdirildigina dair gercek tek bir haber gormedim, duymadim.Eger sen gormussen boyle bir haber, paylasirsan bu iddiamdan vazgecicem.

Bir duzenleme daha yapmak lazim.Habere tekrar goz attim.Note da kullanilan cift cekirdekli islemci kullanilacak diyor.4" ekran diyor.Bu mu sizdirilmis haber.Bu haberi okuduktan sonra 4 cekirdekli 4,8" ekranli S3 u gorunce gercekten surpriz olmamistir kimseye.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Gordugun gibi haberdeki telefonun tasarim olarak S3 ile yakindan uzaktan alakasi yok.4" lik ekrandan dahi bahsediliyor haberde.Donanim ozelliklerinin belli oldugu hususunda soylenenlerinde hicbir kaynagi ve kaniti yok.Yeni cikacak bir telefonun donanim ozelliklerini tahmin etmek cok zor birsey degil.Bununla birlikte Samsung tarafindan aciklanmadigi surece butun haberler iddia niteligini tasir.

iphone ile ilgili birsey soylemedim zaten.iphone onceden sizdirilmis, kacirilmis, calinmis pek ilgilenmiyorum.Butun Dunya S3 u 3 mayista gordu.S4 ude butun Dunya ayni anda gorecek eger olaganustu bir durum olmazsa.S3 un tasariminin cikmadan once sizdirildigina dair gercek tek bir haber gormedim, duymadim.Eger sen gormussen boyle bir haber, paylasirsan bu iddiamdan vazgecicem.
30 nisan tarihli bir haber:

http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-leaked-photos-roundup-50007794/

samsung-galaxy-s3-leak-press-picture.jpg

bu yeterlidir sanırım.

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tamamen fake. samsung kenarlara sıfır ekran yapmaz.