Ve Beşiktaş Sezer'i de bitirdi..

Bu konuyu okuyanlar

CZC

Müdavim
Katılım
26 Ağustos 2008
Mesajlar
1,519
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
imao, Fernandes, Almeida kesmedi, Beşiktaş bir transfer bombası daha patlattı. Hayal kırıklığı yaratan 10.5 numara Tabata'yı Eskişehir'e gönderen Kara Kartal, Sezer Öztürk'ü renklerine bağladı.

imao Sabrosa, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida’yı renklerine bağlayıp, Avrupa’da transfer piyasasını alt-üst eden Beşiktaş bir yıldızı daha kadrosuna kattı. Eskişehirspor’un 24 yaşındaki gurbetçi yıldızı Sezer Öztürk’e kancayı atan Siyah-Beyazlı idareciler, uzun süren pazarlıklar sonucunda mutlu sona ulaştı. Beşiktaş’ta bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen 8 milyon Euro’luk Rodrigo Tabata karşılığında Sezer Öztürk’ün bonservisi alındı. Beşiktaş kariyeri boyunca sadece 2 gol atabilen Japon asıllı Brezilyalı’nın da, “Eskişehir’e giderim” demesiyle birlikte transfer mutlu sonla noktalandı.

Kampa katılacak

Sezon başında da ismi Beşiktaş ile anılan Sezer Öztürk’ün de Siyah-Beyazlılar’a olumlu yanıt verdiği kaydedildi. 24 yaşındaki gurbetçi yıldız, Kara Kartal’ın 4 Ocak’ta Antalya’daki kampına katılacak. Orta sahanın ortasında görev yapan Sezer Öztürk, özellikle uzaktan attığı şık gollerle dikkat çekiyor. Kartal’ın, Eskişehir’e 2-0 yenildiği maçta, Sezer takımının bir golüne imza atmıştı.

Orhan Yıldırım - Fanatik

Bu gazetenin yalancısıyım..
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Son gelişmeyi ben özet geçeyim:

- Tabata hala ikna edilmedi.

- Eskişehir'in istediği parayı Beşiktaş vermeye yanaşmıyor.

- Son bir görüşme olacak akşama.
 

CZC

Müdavim
Katılım
26 Ağustos 2008
Mesajlar
1,519
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Evet, az önce Tabata'nın menajeri telefonla bağlandı bir radyoya. Şu anki mevcut şartları ortaklarına iletiyormuş sürekli.. (Ashley Cole, Kolo Toure, Bent gibi oyuncuların da mnajeriymiş bu arkadaşlar.. Şaşırdım..)
Yüzde 50-50 dedi adam.
Eskişehir haklı, bu sezon başka para kazanabileceği oyuncusu yok.
BJK haklı.. 8 milyona aldıkları adamı verip, üstüne de para eklemek kolay anlatılır mevzu değil.
Tabata haklı. BJK'de aldığı garanti parayı EsEs vermeyecek. Yarım sezon için Bjk sübvansiyonu kabul etmiş. Ama 30.06.2012'ye kadar sözleşmesi olan Tabata hafif ağırdan alıyor galiba ne koparırsam diye.
Bakalım ne olacak?
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Bu transfer yalan oldu. :)

Ayrıca açıklama da yapılmış...

Bugün ulusal medyada yer alan "Sezer Beşiktaş'ta" haberleri üzerine Sezer Öztürk'ün transfer çalışmalarını takip eden menajeri Ahmet Bulut, HABER1903'e konuştu.

" Bugün basında çıkan Sezer'in Beşiktaş'ta anlaştığı haberleri kesinlikle yalandır. Şuan için ortada hiçbirşey yok. Son yaptığımız görüşmelerden sonra bu transerin çıkmaza girdiğini söyleyebiliriz. Benim kanımca bu transferin olması oldukça zor. Eskişehirspor Beşiktaş'tan Tabata ve para istiyor. Tabii, Tabata'nın Eskişehirspor'un teklifini kabul edecek mi? bunu bilemiyoruz. Bunun yanında Eskişehirspor'un Beşiktaş'tan talep ettiği para basında çıkan rakamlardan çok daha fazla. Bu şartlardan dolayı Sezer transferi durdu diyebiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.

HABER1903
 

CZC

Müdavim
Katılım
26 Ağustos 2008
Mesajlar
1,519
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Tabata BJK'den yılda 1.5 milyon euro garanti paraya oynuyormuş. Yarım sezon için BJK bu parayı ödemeye razı olmuş. Ama önümüzdeki sezon ücretinde indirim yapmaya şimdilik yanaşmıyormuş Japon malı Brezilyalı oyuncu..
Eskişehirde oynamak konusundaki çekincesi bundan galiba. Yoksa Ümit Karan, Batuhan, Pele, Sergen gibi gece kuşları bile Eskişehirde oynadı ve yaşadı. Tabata da bir şekilde kabul edecektir.
İçimden bir ses Bjk fiyat ucuzlasın (üste verecekleri para anlamında) diye hafiften olayı soğumaya bıraktı diyor.
 

POWER

Müdavim
Katılım
5 Ekim 2009
Mesajlar
10,275
Reaksiyon puanı
161
Puanları
0
Transfer askıya alındı.
 
Üst