Ve Aurelio Betis'te!

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Fenerbahçe'nin Brezilyalı asıllı futbolcusu Aurelio, yarın Sevilla'ya geçerek, Real Betis'in kulüp binasında resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Aurelio Fenerbahçe'den ayrıldı. Yaklaşık son 1 yıldır İspanya'ya transferi gündeme gelen ve geride kalan sezonun devre arasında Valencia ile görüşmeler yapan, ancak o dönem PSV'den Valencia'ya geçen ve Aurelio'yu çok isteyen teknik direktör Ronald Koeman'ın sezonu tamamlayamaması nedeniyle La Liga'ya transferi gerçekleşmeyen Marco Aurelio sonunda İspanya'ya transfer oldu. Fenerbahçe yönetiminin tek taraflı olarak opsiyon kullanıp 1 yıl daha çalışmak istediği Aurelio tercihini Real Betis'ten yana kullandı. Sarı-Lacivertli takımın yanı sıra A milli Futbol takımımızın da önemli silahlarından olan Aurelio artık La liga'da forma giyecek.

7654_3099_9509_sondakika003.jpg

Menajer Bayram Tutumlu, ayrıntılı görüşmelerin az önce tamamlandığını ve Aurelio'nun yarın Sevilla'ya geçerek, öğle saatlerinde Real Betis'in kulüp binasında resmi sözleşmeyi imzalayacağını söyledi. Tutumlu, anlaşmanın 3 + 1 yıllık olduğu ve kulüp tarihinin en görkemli imza töreni ile 31 yaşındaki Marco Aurelio'nun yeşil-beyaz formayı sırtına geçireceğini belirtti.

Aurelio bu transfer karşılığında Betis'ten yıllık 2.7 milyon Euro alacak. Fenerbahçe'den 1.1 milyon Euro kazanan Brezilyalı oyuncu Sarı-Lacivertli yönetimin yıllık 2 milyon Euro'luk teklifini reddederken, bu konuda titiz davranan ve UEFA'ya danışan Real Betis yöneticileri Aurelio için Fenerbahçe'ye hiç bir bonservis bedeli ödemeyecek. Aurelio'nun opsiyon hakkının sadece Türkiye'de geçerli olmak üzere Fenerbahçe'de olması ve yurt dışı transferinde Brezilyalı oyuncunun serbest olduğunun anlaşılması üzerine bugün her konuda anlaşmaya varıldı.

Aurelio ilkokul çağına gelen çocuklarının eğitimi için daha önce de İspanya'da yaşamak istediğini söylemişti.

Kaynak

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
iyi oyuncuydu..aldığı parayı arttırsaydı da tutabilseydi keşke fb

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fb daha iyi bir takıma gitse gam yemezdim ama böyle bir takıma gitttiği için üzüldüm.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Adamın ailesi var sonuçta onları düşünecek.

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yapma ffener gidermi bu oyuncuya peki milli takım ne olacak gelecekmi milli takıma

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Menejeri rahat durmadı. Varsın gitsin, buluruz bi oyuncu.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hayırlısı olsun ne diyelim bizim yaslı kurt birseyler dusunur elbet :)

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ah be mehmet yazık oldu sana!betis değil de iyi bir takıma gitseydin üzülmezdim.şimdi çok üzülüyorum!

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
MEHMET AURELIO, NUEVO JUGADOR DEL REAL BETIS A EXPENSAS DEL RECONOCIMIENTO MÉDICO
1215623819.jpg

Tal y como acaba de hacer oficial Radio Betis en su programa 'La hora de la verdad' Mehmet Aurelio llega mañana para pasar el reconocimiento médico. Una vez que éste se produzca, si el reconocimiento es satisfactorio se firmará y se convertirá en el primer fichaje del Real Betis Balompié SAD de cara a la próxima temporada 2008-2009.
A las 12:30 horas llegará al aeropuerto de Sevilla donde no hará manifestaciones.
La web del Real Betis ya lo ha querido vestir de verdiblanco.
Kaynak: http://www.realbetisbalompie.es/

sanırım real betis'in resmi sitesi ama ne yazıyorlar tam anlamadım ama para pasar yazıyo demek ki parayı bastık aldık demişler birde medico var demek ki imzalamadan sağlık kontrolünden geçireceklermiş :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Sitede İngilizce seçeneği yok. Aurelio gittiği takımdan haberdar mı acaba? Bu şekilde serbest giden bi oyuncu en azından iyi takıma gider. Kendine etti bence.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
bdco dedi ki:
MEHMET AURELIO, NUEVO JUGADOR DEL REAL BETIS A EXPENSAS DEL RECONOCIMIENTO MÉDICO
1215623819.jpg

Tal y como acaba de hacer oficial Radio Betis en su programa 'La hora de la verdad' Mehmet Aurelio llega mañana para pasar el reconocimiento médico. Una vez que éste se produzca, si el reconocimiento es satisfactorio se firmará y se convertirá en el primer fichaje del Real Betis Balompié SAD de cara a la próxima temporada 2008-2009.
A las 12:30 horas llegará al aeropuerto de Sevilla donde no hará manifestaciones.
La web del Real Betis ya lo ha querido vestir de verdiblanco.
Kaynak: http://www.realbetisbalompie.es/

sanırım real betis'in resmi sitesi ama ne yazıyorlar tam anlamadım ama para pasar yazıyo demek ki parayı bastık aldık demişler birde medico var demek ki imzalamadan sağlık kontrolünden geçireceklermiş :D

Evet Katılıyorum arkadaşlar.. :D Yahu bizim gazeteciler gibi yapamamışlar formayı olmamış :P

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
evet yav bizimkiler bi yapıyo varya iste 5 dakkada brezilya 11'ini fenerli yapsın :D

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
e bu adam Türk değil mi, çocuklarının eğitimi için neden ispanyayı seçmiş, burada da çok iyi okullar var.
imkanı olsa demek ispanyol olup oranın milli takımında da oynar.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aurelio akıllı bi adam, yalnız şunu düşünmek lazım, aurelio FB gibi avrupada hem geçenyılki başarısıyla, hemde yaptığı transferlerle sükse yapan bir takımı bırakıyor ve 2. sınıf bir avrupa takımına gidiyorsa bunun nedeninin para olmadığını düşünoyorum

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İspanya'nın Real Betis takımı ile sözleşme imzalayan milli futbolcu Mehmet Aurelio, "Fenerbahçe ile hiçbir sorunum olmadı, ancak Real Betis'in bana verdiği teklif daha iyiydi" dedi. Brezilya'dan önce Portekiz'e gelen, Başkan Manolo Momparlet tarafından özel uçak ile Lizbon'dan Sevilla'ya getirilen Aurelio, önce sağlık kontrolünden geçti. Daha sonra taraftarlar ve medyaya tanıtılan Mehmet Aurelio attığı imza ile kendisini Yeşil-Beyaz renklere bağladı.

1215623819.jpg

Fenerbahçe'ye gelecek sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde 'büyük şans' dileyen Aurelio, Real Betis'in de İspanya'daki önemli kulüplerden biri olduğunu ve her zaman La Liga'da oynamak istediğini kaydederek, "La Liga hep hayalimdi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada da çok çalışıp kendimi göstermek istiyorum. Real betis'in önce La Liga'da son ra da Avrupa kupalarında başarılı olması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Milli futbolcu ayrıca, A.A'ya verdiği demeçte, Milli Takım'da oynamaya devam etmek istediğini, teknik direktör Fatih Terim'in çağırması halinde her zaman göreve hazır olduğunu ifade etti.

Öte yandan, Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu da "Ne Fenerbahçe'nin ne de Aziz Yıldırım'ın düşmanı değilim. Tam tersine bu kulübe sempatisi olan biriyim. Aurelio'nun Real Betis'e gelmesi tamamen profesyonel bir konudur. O Real Betis'e gelmek istemiştir, ben de menajeri olarak bunu sağlamışımdır. Bir Türk gazetesinde benim ağzımdan verilmiş gibi Aziz Yıldırım aleyhinde söylenen tüm sözler yanlıştır" açıklamasında bulundu.

Kaynak

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hehe ben dedim arkadaş gidcek dediğimde resmi sitedeki açıklamayı gösterdiydiniz yaa :D