Ve Adnan Polat kararını açıkladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, seçime doğru aday olup olmayacağı yönündeki son kararını NTV Spor'a açıkladı. Bazı kongre üyelerinin aday göstermek istediği Adnan Polat, kesinlikle aday olmayacağının altını çizdi ve sebeplerini ifade etti.

adnan_polat_konusma_600_WG2VL.jpg

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Galatasaray'da yapılacak olağanüstü genel kurulda kesinlikle aday olmayacağını açıkladı.

7-14 Mayıs'ta Galatasaray'da düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda, bazı kongre üyelerinin başkan adayı olarak göstermek istediği Adnan Polat, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da görevimi yerine getirdiğime inanıyorum. Kongrede kesinlikle aday olmayacağım" dedi.

Çok yorulduğunu ifade eden Polat, "Artık aileme vakit ayırmak istiyorum. İşlerime vakit ayırmak istiyorum. Çok yoruldum" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve adaylığını bugün divan kuruluna sunacak Turgay Kıran Galatasaray başkanlığı için yarışacak. Ünal Aysal'ın listesi belli olurken, Helvacı ve Kıran cephelerindeki gelişmeler bekleniyor.

Bu arada Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman, Galatasaray başkanlık koltuğuna saygı göstermeyen Mehmet Helvacı'nın aday olmasının hoşuna gitmediğini söyledi. Yalman, 14 Mayıs'taki olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını da ifade etti.

NTV Spor

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Son Dakika

Kongre üyeleri 250 imzayla Adnan Polat ı aday gösterdi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu sabah NTV Spor'a konuşarak aday olmayacağını söyleyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 250 kongre üyesinin topladığı imzayla 7-14 Mayıs'taki olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday gösterildi.

adnan_polat_kongre_600_2MCJ6.jpg

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray'da kongre üyeleri 250 imzayla Adnan Polat'ı başkanlığa aday gösterdi.

NTV Spor

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
iyide adam aday olmak istemiyorsa şimdi tekrar zorla başa getirirlerse ne değişecek ki....

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
G.Saray'da Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi seçim üzerindeki tedbiri kaldırdıktan sonra Adnan Polat bu karar sevindiğini açıklarken, adaylığı konusunda da net konuştu.

Galatasaray başkanı Adnan Polat, Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin üzerindeki tedbiri kaldırmasından sonra açıklamada bulundu. Mahkeme kararı sonucundan memnun olduğunu belirten Polat, "Seçimin önündeki engelin kalkması beni memnun etti. Mahkeme bu şekilde bir karar vermeseydi biz de yönetim kurulu olarak zor durumda kalacaktık. Kararı büyük bir memnuniyetle karşıladım. Seçimlerde kesinlikle aday olmayacağım. Hep birlikte 14 Mayıs'taki seçim sürecini yaşayacağız. Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Umarım camia içerisindeki birlik ve beraberlik sağlanır" dedi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler için son güne kadar aday olma şansı bulunan Adnan Polat, son günlerde basında yer alan "Adnan Polat aday olacak" şeklinde çıkan haberleri de yalanlayarak; 14 Mayıs'ta kesinlikle aday olmayacağını ve seçimlere bir Galatasaray kongre üyesi olarak katılacağını belirtti.

Sporx

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
adnan polat, politika konusundaki başarısını kulübü yönetme konusunda da gösterebilseydi, galatasaray bu günleri hiç yaşamazdı. :glare: