Toplattırabilirsin. En geç 1 hafta sürebiliyor.Vatanın sitesinden bilgisiyar aldım bilgisyarın bütün kurulumalrı yapılmış mı geliyor bide kaç günde gelir Ankarada yaşıyorum
ay pardon laptop aldım onu söylememişimToplattırabilirsin. En geç 1 hafta sürebiliyor.
Süreçler aynı.ay pardon laptop aldım onu söylememişim
hayır yani bütün driverları yüklenmiş kullanıma hazır bir şekilde mi gelirSüreçler aynı.![]()
Windows kurulu olduğuna dair bir açıklama varsa yüklü gelir. Freedos olarak veya hiçbir şey yazmıyorsa işletim sistemi yüklü olarak gelmeyebilir.hayır yani bütün driverları yüklenmiş kullanıma hazır bir şekilde mi gelir
win 10 u var benim sorum bütün ekran kartı hoparlörün filan driverları yüklu ve kullanima hazır gelir miWindows kurulu olduğuna dair bir açıklama varsa yüklü gelir. Freedos olarak veya hiçbir şey yazmıyorsa işletim sistemi yüklü olarak gelmeyebilir.
Gelecektir ancak bazı sürücüleri güncellemeniz gerekebilir. Ekran kartı vs.win 10 u var benim sorum bütün ekran kartı hoparlörün filan driverları yüklu ve kullanima hazır gelir mi
teşşekürlerGelecektir ancak bazı sürücüleri güncellemeniz gerekebilir. Ekran kartı vs.