Bence evet.2 gün önce Rampage Pulsar kulaklık aldım, memnun kalmadım ve iade etmeyi düşünüyorum. Mağazadan satın almıştım, her şeyi eksiksiz götürürsem memnun kalmadığım için iade alırlar mı?
İade alıyor diye biliyorum vatandan mikrofon aldım iade ettim2 gün önce Rampage Pulsar kulaklık aldım, memnun kalmadım ve iade etmeyi düşünüyorum. Mağazadan satın almıştım, her şeyi eksiksiz götürürsem memnun kalmadığım için iade alırlar mı?
Bence evet.
İade alıyor diye biliyorum vatandan mikrofon aldım iade ettim
14 gün içinde koşulsuz iadesi var diye biliyorum.
Bugün VATAN mağazasına gittim. Saçma bir şekilde iade almadılar. Mağazadan alınan ürünlerde değişim/iade olmuyormuş. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da aynı şeyi söyledi. Bunun bir çözümü yok mu?İade alıyorlar![]()
Böyle bir şey olmaması lazım benim mikrofonu iade aldilarBugün VATAN mağazasına gittim. Saçma bir şekilde iade almadılar. Mağazadan alınan ürünlerde değişim/iade olmuyormuş. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da aynı şeyi söyledi. Bunun bir çözümü yok mu?
Hijyen açısından kulaklık tarzı ürünlerde olmuyormuş.Böyle bir şey olmaması lazım benim mikrofonu iade aldilar
Ne kadar saçma mağazadan alındığı için alınmaması normalde alıyolardıBugün VATAN mağazasına gittim. Saçma bir şekilde iade almadılar. Mağazadan alınan ürünlerde değişim/iade olmuyormuş. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da aynı şeyi söyledi. Bunun bir çözümü yok mu?