Vatan Bilgisayar!

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
13101110.jpg

Arkadaşlar Vatan Bilgisayarda bugün Tüm ürünlerde İndirim varmış, Geçikmeli haber oldu ama.. Umarım işinize yarar!

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vatan bilgisayar bunu bu aralar sıklıkla yapmaya başladı. malum dolar yüksek müşteri uğramıyor. bu tarz kampanya promosyon vs. yapmazsa giden olmuyor. elektronik eşya almayı düşünenler ellerini çabuk tutsunlar bence. ban yanıyorum yanıyorum da benim arkadaşa yanıyorum optimus black'i 920 lira fiyata almıştı vatan'dan vatan onun üzerine 3 kez indirim yaptı smartphone'un fiyatı 813 liraya indi :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
zaten öyle olur ya !! bende HDD alıcaktım geçen hafta almadım, şimdide maddi durum kritik :S kaldım öylece ya !! vatan zaten ne zaman ben müsait olmuyorum kampanya yapıyor !!!

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Radyolu mp4 alacaktım yine stokta yok :) İndirim yapsa bile alacağımız ürünleri stoklarda bulmak zor...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hep öle oluyor zaten hep ters günlerde indirim yaparlar..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bide şu beni uyuz ediyor bazı ürünler bulundugu stoklar yazıyor elmadagdan alıyorum eşya alcam sitede elmadagda var ama oraya gidiyon üzgünüz o ürün dün satıldı demior mu :D sinir ediyo adamı..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nedense gözüme çarpan ilk optimus black oldu 813 tl'ye kadar düşmüş hemde beyaz olanı.. Bu fiyata bu telefon kaçmaz! demek isterdim ama ben çoktan aldım :D Alıcak arkadaslar varsa bu linkten ulaşabilirler. ; http://www.vatanbilgisayar.com/Cep ...mbe)/productdetails.aspx?I_ID=56977#allImages

Bu fiyata kaçmaz bu telefon :D

az evvel bahsettiğim arkadaşımı aradım kızdırmak amacıyla bu yazdığını söyledim. bugün vatan bilgisayarda optimus black 813 tl. bu fiyata bu smartphone kaçmaz dedim gelen tepki aynen şuydu: önce şansıma sonra vatan bilgisayara .... :D

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
al benden de o kadar 919 tl ye optimus black keyfini sürenlerdenim.

almayın kardeşim indirimli indirimli. alsanız bile çok pahaıya aldık gibi cümleler kurup yüreğime su serpin lütfen rica ediyorum sizden. :D :D

[MENTION=138307]technomind[/MENTION] yokmuş indirim. afişi yanlış basmışlar "B"indirimmiş o. %25 daha fazla bindireceklermiş. :p