Vatan Bilgisayar kargo ücreti

Vendetta1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatan'ın ödeme ekranında ödeme şeklini seç dediğimde maddeler geldi, bunlardan biride bu alttaki idi.Şimdi arkadaşlar ben kasamı %25 indirimle alıcam, kargo ücreti ödeyecekmiyim ? %25 İndirim olduğu zamanlar 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz diye bir resim yer alıyor bütün ürünlerin altında.
Bilgilendirirseniz sevinirim.

"Kargo Ücreti : 75 TL ve üzeri alış verişlerinizde Ücretsiz Kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. Siparişiniz kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti alıcı tarafından ödenir. Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL’dir."

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
en son baktığımda sözleşmede %25 indirime özel bir madde vardı. indirim döneminde ücretsiz kargo limiti 1000 liraydı. 1000 lira ve 300 liralık iki ayrı siparişimde 1000 liralık için kargo ödemedim 300 liralık için ödedim. 2 hafta önceydi bu.

muhtemelen değişmemiştir. fakat kargo ücretinden korkmana gerek yok. anlaşmalı kargo olduğu için 15 lirayı geçen kargo olmuyor pek.

Vendetta1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=45352]orcnd[/MENTION] Hocam öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Zaten 1400 TL gibi bir alışveriş yapıcam tek seferde.Daha doğrusu kasa alıcam yani :)

Ekran kartını sonraya bırakmıştım sanırım ona ödücem 670 TL görünüyor kendisi şuan, stokta olsa iyi olacaktı ama :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
135 TL'ye indirimli harici disk almıştım. Kargoya kapıyı elimde parayla açmıştım, ama para almayarak beni şaşırttılar :D