Vatan Bilgisayar, Görüşleriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan paz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ram iyi olup, ekran kartı düşük oluyorsa ya da hard disk iyi olup işlemci kötü oluyorsa o toplama bilgisayarı toplayan adamın beceriksizliği olmasın?

Bana linkte verdiğim bilgisayarın performansını yakalayan bir laptop gösterir misin?
Bu mu eski çağ? http://www.asus.com.tr/Desktop/Gaming/ROG_CG8890/

tamamda sen bu bilgisayara toplama mı dıyosun ? Normal bi masaüstü bilgisayar ben laf atmadım ki masaüstü bilgisayarlara veya masaüstü bilgisayarlar kötüdür diyede bişe demedim gayet iyi Sadece bu bigisayarı toplayacak adamın kafasından şüphe duyarım :)

ram iyi olup, ekran kartı düşük oluyorsa ya da hard disk iyi olup işlemci kötü oluyorsa o toplama bilgisayarı toplayan adamın beceriksizliği olmasın?

salih64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bakmayım vatan bil gisayara fiyatlar hiçta düşük dağil indirim yazısına falan aldanmayın hiç nerdeyse en pahalı orası sonra bimeks ! EN UYGUN FİYATLAR tenolojiks te mağazasına gidin sitesine girin karşılaştırın aynı ürün ayynı marka aynı özellik herşey aynı bieks ve vatanda fiyatlar yüksek en uygun teknolojiks girin bakın farkı görün YİNEDE siz bilirsinz ''

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hatanı düzeltmeye çalışıyorum. Çok genel konuşuyorsun. "Toplama bilgisayarın modası geçti yae!!" diyorsun.
Her işinizi görebilecek laptoplar mevcut artık diyorsun.
Ben ise sana şunu anlatmaya çalışıyorum. Her bilgisayarın farklı bir kullanım alanı vardır. İsteyen adam gider Asus'tan o kasayla alır o donanımı, isteyen adam da gider aynı malzemeleri kendisi toplar aynı kasayı yapar. Sen de o adama eski çağdasın diyemezsin. Anlatmaya çalıştığım şeyi tekrarlayım senin için; bir konuda şahsi görüşün olabilir saygı duyarım, ancak insanları yargılama seviyesine gelirsen dur derim. Senin gerçeklerin farklı olabilir, ama gelip de eski çağda kalmışsınız demek olmaz. Bunu öğrenmen lazım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@checkirge Ne gerek var yazmana, hem o yazdı diye toplama almaktan mı vazgeçicez? :D
Şimdi bilgisayar alıcak olsam yine toplama pc alırım. :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] dayanamıyorum valla böyle genelleme yapıp yarım yamalak konuşan insanlara :)

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknosa electro world bunlardan almam ama vatandan gözüm kapalı alırım adamlara samimi olmak önemli arkadaş .

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu ana kadar sorunsuz alışveriş yaptığım nadir site.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hafta sonu Bonus karta özel %30 indirim yine mevcuttur ürün alacakların bilgisine ...

Paraf Kart kullanıcılarına özel 679 TL ye iPad 2 16 GB WIFI şansı devam etmekte üstelik 10 taksit ve 4 ay taksit erteleme seçeneğiyle ...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
vatan bilgisayar ile görüşlerim pc standanda çalışan bazı elemanların torpilli olduğu bilgiziliklerinden belli 2 kez şahit oldum ve tv standında çalışan arkadaşların çoğununda tvnin özelliklerinden haberi yok 3dsi nasıl diyorum örnek tarama hızı ne kadar diyorum mhzmi diyo bana eleman kaç inç bu diyorum 40 inçe 117 ekran abi diyor daha neler neler bu işi bilenlerde işsiz geziyor ya yanarım yanarım ona yanarım

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
vatan bilgisayar ile görüşlerim pc standanda çalışan bazı elemanların torpilli olduğu bilgiziliklerinden belli 2 kez şahit oldum ve tv standında çalışan arkadaşların çoğununda tvnin özelliklerinden haberi yok 3dsi nasıl diyorum örnek tarama hızı ne kadar diyorum mhzmi diyo bana eleman kaç inç bu diyorum 40 inçe 117 ekran abi diyor daha neler neler bu işi bilenlerde işsiz geziyor ya yanarım yanarım ona yanarım
Torpilli? Vatan Bilgisayar'da çalışmak için torpil gerekeceğini hiç düşünmemiştim. Neyse...
Çalışanların son derece yetenekli, son derece bilgili olmasını beklemek, aldıkları maaşı da göz önüne alırsak çok gerçekçi gelmiyor.
Vatan için %30 indirim olduğu gün diğer firmalar ile görüşün, fiyatın daha iyi olduğunu göreceksiniz. Görmezseniz gidin diğer yerden alın. Abuk sabuk istekleriniz olmadığı sürece bu firmaların hiçbiri destek anlamında kimseyi hayal kırıklığına uğratmaz. Sonuçta abuk sabuk istekler her yerde bir noktadan sonra ters tepki görür. Geçen gün yabancı bir forumda Amazon'un sık ürün iade eden müşterilerin hesaplarını kapattığını okudum. Bilmem anlatabildim mi?

lslaughter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yakında o siteden alışveriş yapmaya hazılraıyorum bakalım ne gibi sonuçlarla karşılacağım :9

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inventus'a bi bak derim ben ordan aldım bilgisayarımı ikigün test ettiler sonra bellekleri daha üst bi modelle değiştirip üste çıkan farkıda almadılar tavsiye ederim.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tek güvendiğim yer birisi nt diğeri vatan

NanoSight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence gayet güzel bir mağaza ankarada yaşıyorum sık sık gidiyorum ve hafta sonları indirimler oluyor :D

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha önce 2 bilgisayar aldım ordan müşteri memnuniyeti mükemmel

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vatan bilgisayar müşteri ilişkileri bakımından ve fiyat bakımından gayet güzel

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
indirimli halleri cok pahalı

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kredi kartı ayrımcılığında bu firmanın üzerine tanımam. İndirim olayı tamamen fos zaten.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Geçen sene ilk defa alışveriş yaptım ve ürün bozuldu. 10 gündür serviste bakalım ne sonuç çıkacak mağdur olacak mıyım yoksa servisten memnun mu kalacağım. Fiyat bakımından güzel bir firma ve hâlâ gelişmekte. Ters bir durum olmazsa memnunuz şimdilik

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Çoğu zaman pahalı ama arada indirimleri süper.

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vatan harbi iyidir iyi. %25 ve üstü indirimli ürünlerde sadece stokta bekletiyorlar yaklasık 15 gunluk bekleme surecı oluyor ama 400 lıralık monıtoru 275 e alıp mutlu olmak ıcın 15 gun beklemeye deger :)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Parça bozuk çıkıyor vs iade almıyor diyorsan orta teknik servis var, her ne kadar bu işlerde uzman olsanda ben orta toplanmasından yanayım.Orda gayet güzel şekilde yapıyorlar.Laptop almıstım + 4 gb da ram aldım ıstersenız burda takalım dedıler.Tamam dedım Sonuc olarak takacakları ram arızalı cıktı farklı bır ram taktılar.Yani diyecegim o ki alacaksın arızalı cıkacak eve gıt evden gel bi ton iş.

erdem45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vatan on numara bana gore arkadaşlar

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internetten %25 indirimle logitech h150 kulaklık aldım ürünü çok iyi paketlemişler sanki mağazadan almışım gibi geldi kısa sürede gelmese de uzun sürmedi eğer indirimlere denk gelirsen kesinlikle vatan computer'dan al veya media markt

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
güzel bir şirket vatan teknosa dan daha ucuz çoğu açıdan.

the virüs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
habire indirim yaptığını söyleyen bi site

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama bi konuda hakkını yememem lazım radyolu çalar saati piyasanın inanılmaz aşağısında satmışlardı heralde bayaadır satamadılar anlamadım