yolcu35
Profesör
Başka bir şey dememmmGece gece efkarlanalım bakalım varmı aşk hikayesini anlatacak reis
Başka bir şey dememmmGece gece efkarlanalım bakalım varmı aşk hikayesini anlatacak reis
Başka bir şey dememmm
Birgün olacak birgün....Aşk hikayesi yok maalesef![]()
Seviyordum reddetti.Gece gece efkarlanalım bakalım varmı aşk hikayesini anlatacak reis
Bi iş yerine patronla görüşmek için geldiğinde o döner sandalyedeki patron sen olSeviyordum reddetti.
2 hafta oldu ama şunu da unutmadım;
Karşısına Adnan diye çıktım.
20 sene sonra çok başka şekilde çıkacağım.
Sevdiğim öldü.
Her halde kovarım.Bi iş yerine patronla görüşmek için geldiğinde o döner sandalyedeki patron sen ol
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
nE?aklıma bir arkadaşım geldi :d. 7. sınıfta veya 6. sınıfta aşık olduğu kız eşcinsel çıkmıştı.
bu nasıl bir pisliktir ya 6.-7. sınıfta?aklıma bir arkadaşım geldi :d. 7. sınıfta veya 6. sınıfta aşık olduğu kız eşcinsel çıkmıştı.
Ben 8'e gidiyorum.bu nasıl bir pisliktir ya 6.-7. sınıfta?
hocam kız kızlardan hoşlanan bir kızmış. oda anlamamış o zamanlar aşık olmuş. sonra 7-8. sınıfta öğrenmiş.nE?
Hiç görmemiş mi tipini nasıl olmuş![]()
eee ben sana demedim ki dediğim şeyi. sinif sayısına da demedimBen 8'e gidiyorum.![]()
He, anladım, ben direk erkeğim kız seviyorum bu abi/abla ondan pislik dedi zannettiydim.hocam kız kızlardan hoşlanan bir kızmış. oda anlamamış o zamanlar aşık olmuş. sonra 7-8. sınıfta öğrenmiş.
Olayı şimdi anladım o eşcinselmiş ben haşa değilim homofobi düşünceleri çok bende.eee ben sana demedim ki dediğim şeyi. sinif sayısına da demedim
kızın onu sevdiğinden haberi yokmuşhocam kız kızlardan hoşlanan bir kızmış. oda anlamamış o zamanlar aşık olmuş. sonra 7-8. sınıfta öğrenmiş.