rover_xp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,230
aklıma bir arkadaşım geldi :d. 7. sınıfta veya 6. sınıfta aşık olduğu kız eşcinsel çıkmıştı.
nE?aklıma bir arkadaşım geldi :d. 7. sınıfta veya 6. sınıfta aşık olduğu kız eşcinsel çıkmıştı.
bu nasıl bir pisliktir ya 6.-7. sınıfta?aklıma bir arkadaşım geldi :d. 7. sınıfta veya 6. sınıfta aşık olduğu kız eşcinsel çıkmıştı.
Ben 8'e gidiyorum.bu nasıl bir pisliktir ya 6.-7. sınıfta?
hocam kız kızlardan hoşlanan bir kızmış. oda anlamamış o zamanlar aşık olmuş. sonra 7-8. sınıfta öğrenmiş.nE?
Hiç görmemiş mi tipini nasıl olmuş![]()
eee ben sana demedim ki dediğim şeyi. sinif sayısına da demedimBen 8'e gidiyorum.![]()
He, anladım, ben direk erkeğim kız seviyorum bu abi/abla ondan pislik dedi zannettiydim.hocam kız kızlardan hoşlanan bir kızmış. oda anlamamış o zamanlar aşık olmuş. sonra 7-8. sınıfta öğrenmiş.
Olayı şimdi anladım o eşcinselmiş ben haşa değilim homofobi düşünceleri çok bende.eee ben sana demedim ki dediğim şeyi. sinif sayısına da demedim
kızın onu sevdiğinden haberi yokmuşhocam kız kızlardan hoşlanan bir kızmış. oda anlamamış o zamanlar aşık olmuş. sonra 7-8. sınıfta öğrenmiş.
Eşcinselliği geç. Cinselliği nerden buldu ?6-7. Sınıfta escinselligi bilmiyodum ben. Bu ne hız
Yapma böyle işteSevdiğim öldü.
Nerden buldugunu sorgulamamayi tercih ediyorum ?Eşcinselliği geç. Cinselliği nerden buldu ?
Stranger Things Robin ve Steve in sahnesi geldi aklıma diziye bidaha başlıcam sanırımkızın onu sevdiğinden haberi yokmuş
hocam sanırım sonradan eşcinsel olmuş. yani 6-7. sınıf olmayabilir yüksek ihtimalle 8 . arkadaş bana geçen ay felan anlattı (9. sınıfız).Eşcinselliği geç. Cinselliği nerden buldu ?
Bunlardan nefret ediyorum geçen LGBT eylemcileri vardı hepsine bıçak atmak istedim.hocam sanırım sonradan eşcinsel olmuş. yani 6-7. sınıf olmayabilir yüksek ihtimalle 8 . arkadaş bana geçen ay felan anlattı (9. sınıfız).
bende sevmemekteyim aslındaBunlardan nefret ediyorum geçen LGBT eylemcileri vardı hepsine bıçak atmak istedim.
Lgbt olmasında sorun yokta bunla prim kasilmasi doğru değil. Hiç dışarda cinsel tercihini elaleme söyleyen birini gördünüz mu lgbt olanlar hariç?Bunlardan nefret ediyorum geçen LGBT eylemcileri vardı hepsine bıçak atmak istedim.
Onların hepsinden nefret ediyorum adları ne olursa olsun 5 vakit kılsalar bile nefret ediyorum onlardan. Şimdi Erdoğan'ın yerinde ben olacaktım kim soy kırmıyor.Lgbt olmasında sorun yokta bunla prim kasilmasi doğru değil. Hiç dışarda cinsel tercihini elaleme söyleyen birini gördünüz mu lgbt olanlar hariç?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtici geliyor dolayisiyla
aşk hikayesi hmm dur bi arşivime bakayım heh buldum ben üzülmedim ama başkası üzüldü ergen olan kuzenime last of us 2 aldım ve evet ana karaktere evlencem falan diyordu (ellie) eşcinsel olduğunu söyledim yüzüme baktı ve odasına ağlayarak odasına döndü ne yapalım gerçekler acıdırGece gece efkarlanalım bakalım varmı aşk hikayesini anlatacak reis