Var mı böyle bir Tablet ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Munza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Munza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Foruma yeni üye oldum, umarım doğru yere konu açmışımdır. Yeni üye olmuşken, taze taze bir konu da açayım dedim.

Sizlerden bir konuda tavsiye almak istoyrum. Ben inşaat Mühendisiyim. Hepinizin bildiği gibi şantiyelerde imalatlar devam ederken proje ile şantiyeye gidip kontrol etmemiz gerekiyor. Bikaç tane şantiyemiz olunca hepsiniz projelerini yanımızda taşımamız mümkün olmuyor. Hele de tabliye üzerinde projeleri açmak sonra da toplamak ölüm gibi birşey. Birde rüzgar esiyorsa sormayın gitsin. Bilen bilir :D

Ben bu proje işlerinden kurtulmak istiyorum. Şantiyeye gittiğim zaman tableti elime alacağım, projelere ordan bakacağım, sonra ofise geçtiğimde de normal bir bilgisayarın yaptığı işlemlerimi yapmaya devam edeceğim. Şu an da piyasada AutoCad, İdeStatik, Çelikpro, 3DMax gibi programları çalıştırabilecek bir tablet veya laptop haricinde bir cihaz var mıdır ?

Varsa hangi cihazı bana önerebilirsiniz. Ümit ediyorum ki benim çektiğim bu sıkıntıları da çeken çok arkadaşımız vardır. Burdan çıkacak sonuçlar onlar içinde büyük bir kolaylık olacaktır. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Foruma yeni üye oldum, umarım doğru yere konu açmışımdır. Yeni üye olmuşken, taze taze bir konu da açayım dedim.

Sizlerden bir konuda tavsiye almak istoyrum. Ben inşaat Mühendisiyim. Hepinizin bildiği gibi şantiyelerde imalatlar devam ederken proje ile şantiyeye gidip kontrol etmemiz gerekiyor. Bikaç tane şantiyemiz olunca hepsiniz projelerini yanımızda taşımamız mümkün olmuyor. Hele de tabliye üzerinde projeleri açmak sonra da toplamak ölüm gibi birşey. Birde rüzgar esiyorsa sormayın gitsin. Bilen bilir :D

Ben bu proje işlerinden kurtulmak istiyorum. Şantiyeye gittiğim zaman tableti elime alacağım, projelere ordan bakacağım, sonra ofise geçtiğimde de normal bir bilgisayarın yaptığı işlemlerimi yapmaya devam edeceğim. Şu an da piyasada AutoCad, İdeStatik, Çelikpro, 3DMax gibi programları çalıştırabilecek bir tablet veya laptop haricinde bir cihaz var mıdır ?

Varsa hangi cihazı bana önerebilirsiniz. Ümit ediyorum ki benim çektiğim bu sıkıntıları da çeken çok arkadaşımız vardır. Burdan çıkacak sonuçlar onlar içinde büyük bir kolaylık olacaktır. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

O güçte tablet var fakat tablete uygun belirttiğiniz programlar yok maalesef...

Munza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi ya hiç iyi demediniz. Peki bu klavye duck lı olanlar bu saydıklarımı yapamazlar mı. Sonuçta duck ile birlikte bi laptop gibi işlem yapabiliyor.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hadi ya hiç iyi demediniz. Peki bu klavye duck lı olanlar bu saydıklarımı yapamazlar mı. Sonuçta duck ile birlikte bi laptop gibi işlem yapabiliyor.

şöyle bir durum söz konusu bilgisayar işlevi görmesi bir yere kadar çünkü işletim sistemi android olarak alacaksınız tableti ... baktığımda sadece AutoCad var bu işletim sistemine uygun olarak ... bu uygulamadan da her ay ücret alındığı yazıyor diyelimki pro sürümünü aldınız bu defa da her istediğinizi yapabilecek misiniz? veya verim alabilir misiniz? bilemiyorum... anlıyor olsam note 8 ime yükler size yorum yaparım ama işinizden anlamıyorum maalesef

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
O programlar zor En iyisi Ultrabook al Asusun hem Çıkarılabilir tablet olabiliyor hem laptop ama fiyatı çok fazla düşünebilirsin onu 4000tl verirsen

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
O programlar zor En iyisi Ultrabook al Asusun hem Çıkarılabilir tablet olabiliyor hem laptop ama fiyatı çok fazla düşünebilirsin onu 4000tl verirsen

+1 :) katılıyorum ... asusun küçük boyutlu laptopları var onlara da bakılabilir.

Munza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ediyorum. Şu an 2000 tl gibi bişey ayarlayabilirim. Bunun üstüne çıkamam şu an.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bütçe ile ilgili kısıtlama olmasaydı panasonic ve getac marka veya başka marka tabletler önerebilirdim bu dediğin işleri hayli iyi yapabilecek tabletler var. İşler biraz duygusallıkla ilgili :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu adrese bakabilirsin.

Sizlerden bir konuda tavsiye almak istoyrum. Ben inşaat Mühendisiyim. Hepinizin bildiği gibi şantiyelerde imalatlar devam ederken proje ile şantiyeye gidip kontrol etmemiz gerekiyor. Bikaç tane şantiyemiz olunca hepsiniz projelerini yanımızda taşımamız mümkün olmuyor. Hele de tabliye üzerinde projeleri açmak sonra da toplamak ölüm gibi birşey. Birde rüzgar esiyorsa sormayın gitsin. Bilen bilir :D.......

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabiiki var samsung ativ smart pc pro ve microsoft surface pro bunlari arastir derm