• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Vapurdaki şaşkın kız - Video

Troy' Alıntı:
bu arada ben kıza kocaman bi püsküüt verdim ve hepsini tek çırpıda attı. ben o püsküütle 15 martı doyururdum. bunlardan ev hanımı mı olur? (laf nereye geldi ben de şaşırdım walla ama öyle yani)

abi kızın seside zaten martıların sesi gibi inceden daha inceye gidiyordu.ev hanımı olsa bile manyak çoçuk kirletme evi,çabuk yemeğini diye bağırır bu :D

bu arada ben nedense böyle arızalı kızları daha bi şey buluorum bööle haremşinas :D

Çocukluğuna inelim.Bize çocukluğundan bahseder misin :)

Arızalı kızlar nasıl oluyormuş? Kızla aranızda bizim bilmediğimiz ne var, başka videolar var mı elinde SDN açıklama bekliyor Troy bey. :D

arkadaşının olmadığını anladıysa neden senden rica edip sildirmedi videoyu:S ne tuhaff kısss

ilk olarak eve gelen misafirlere .... :D

o kadar eskilere gitme

crazy%20baby%20milk.JPG

emelden' Alıntı:
Arızalı kızlar nasıl oluyormuş? Kızla aranızda bizim bilmediğimiz ne var, başka videolar var mı elinde SDN açıklama bekliyor Troy bey. :D

kızla aramda geçen bişey yok. hele hele senin düşündüğün gibi videolarımız hiç yok :D olmasını istemezdim :D "aa manyak mısın troy bu ne?" :D:D:D

ziraatci63' Alıntı:
arkadaşının olmadığını anladıysa neden senden rica edip sildirmedi videoyu:S ne tuhaff kısss

kızda star elektriği var :D onu meşhur edeceğimi, anladı herhalde

ziraatci63 canım, Tarkan'dan zilli düdük şarkısını armağan ediyoruz kıza anladın mı şimdi? :D

Benim düşündüğüm neymiş ki Troy? :O (:

walla kıza bence çok fazla yükleniosunuz :D

çok eğlenceli ve şeker bir kız.

emelden' Alıntı:
ziraatci63 canım, Tarkan'dan zilli düdük şarkısını armağan ediyoruz kıza anladın mı şimdi? :D

Benim düşündüğüm neymiş ki? :O (:
anladım şimdii:)
kız dünden hazırmışşş

Hııı sende o kadar eğlenmişsin ki yanında surat mahkeme duvarı gibi orda. :D

Troy bak kıza şarkı falan armağan ediyoruz bulup beni dövmez değil mi? :D

İnanmıyorum aşk şarkısı bu. Dedim size sakladıkları var diye. Video sonrası neler oldu acaba? :D :O

Gittin gideli diyorsun kıza. :D

megaman, demek öyle? 2. Görüşmede, 3.dede güle güle mi yoksa? :O

yoksa o kız sonradan bu siteye üye olmasın?

:D

evet aşk şarkısı... şu vapurdaki kızı bırakıp Asya'ya kitlendim. çok tatlı kadın :D

o videoya tıkladığınızda ilk gelen yorum beni kopardı :D

bu ne yaa bende kopcam die bekliyorum. sıraadn bi hatun. ne dediği bile anlaşılmıyor. ses yok görüntü kalitesi berbat. testten kalmış oldu tlf.

ses iyi de görüntü galitesi galiba youtube dan görüntü kalitesini düşürebiliyo

Bakmayın siz bu tip kızlar yutdışında normal kalıyor

türkiyede komedi bitmez :lol: ... koptum yaa :lol: .. bi de kameraya arkadaki çocuğun diyo :lol: