GizliHaçk123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Valoranttan boşu boşuna ban yedim açmıyorlar neymişim hile gerçekten hile değilim açmıyorlar hdd değiştirirsem oyuna girebilirmiyim
Hdd Değiştirsen değişmezhdd değiştirirsem oyuna girebilirmiyim
CS:GO'dan ban yeseydin boşuboşuna normal olurdu, ama Valorant'tan yemissin , ilginç geldiValoranttan boşu boşuna ban yedim
Riot Games Deste Ekibi'ne Sorunu iletirsen ilgileneceklerdirValoranttan boşu boşuna ban yedim açmıyorlar neymişim hile gerçekten hile değilim açmıyorlar hdd değiştirirsem oyuna girebilirmiyim
Knk hdd değiştirisem geçer diye biliyorum olmazssa anakartı ve galiba icebox haritasında bir bag vardı onu kullanıyodum ben ondan olabilir.Hdd Değiştirsen değişmez
[Mesaj otomatik olarak birleştirildi]
CS:GO'dan ban yeseydin boşuboşuna normal olurdu, ama Valorant'tan yemissin , ilginç geldi
[Mesaj otomatik olarak birleştirildi]
Riot Games Deste Ekibi'ne Sorunu iletirsen ilgileneceklerdir
Hocam ban hdd ya da anakart kullanılarak kalkmaz sanırım hesabınız ban yedi. Yeni bir hesap açın ve girmeyi deneyin.Knk hdd değiştirisem geçer diye biliyorum olmazssa anakartı ve galiba icebox haritasında bir bag vardı onu kullanıyodum ben ondan olabilir.
Küfürden HWİD ban yiyen var. Bir şey yapmışsınız demek söylemiyorsunuz. Kimseye öyle boşuna HWİD ban atılmaz.Valoranttan boşu boşuna ban yedim açmıyorlar neymişim hile gerçekten hile değilim açmıyorlar hdd değiştirirsem oyuna girebilirmiyim