Yardım Valoranttan Boşu Boşuna Hwid Yedim Açmıyorla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GizliHaçk123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Valoranttan boşu boşuna ban yedim açmıyorlar neymişim hile gerçekten hile değilim açmıyorlar hdd değiştirirsem oyuna girebilirmiyim

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Yani hocam kimse kimseyi boşu boşuna banlamaz. Çok fazla şikayet geldiyse sizin hakkınızda banlamışlardır. Ayrıca hdd değiştirsenizde aynı hesap ile giremezsiniz. Sadece yeni hesap açarsanız girebilirsiniz diye biliyorum.

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,477
hdd değiştirirsem oyuna girebilirmiyim
Hdd Değiştirsen değişmez
[Mesaj otomatik olarak birleştirildi]
Valoranttan boşu boşuna ban yedim
CS:GO'dan ban yeseydin boşuboşuna normal olurdu, ama Valorant'tan yemissin , ilginç geldi
Valoranttan boşu boşuna ban yedim açmıyorlar neymişim hile gerçekten hile değilim açmıyorlar hdd değiştirirsem oyuna girebilirmiyim
Riot Games Deste Ekibi'ne Sorunu iletirsen ilgileneceklerdir

GizliHaçk123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Hdd Değiştirsen değişmez

CS:GO'dan ban yeseydin boşuboşuna normal olurdu, ama Valorant'tan yemissin , ilginç geldi

Riot Games Deste Ekibi'ne Sorunu iletirsen ilgileneceklerdir
Knk hdd değiştirisem geçer diye biliyorum olmazssa anakartı ve galiba icebox haritasında bir bag vardı onu kullanıyodum ben ondan olabilir.

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Knk hdd değiştirisem geçer diye biliyorum olmazssa anakartı ve galiba icebox haritasında bir bag vardı onu kullanıyodum ben ondan olabilir.
Hocam ban hdd ya da anakart kullanılarak kalkmaz sanırım hesabınız ban yedi. Yeni bir hesap açın ve girmeyi deneyin.

Hero 0.1

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Küfürden HWİD ban yiyen var. Bir şey yapmışsınız demek söylemiyorsunuz. Kimseye öyle boşuna HWİD ban atılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...