Soru valorantta ilkten 200fps alırken 130 düştü?

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
ısınma sorunu yok :]
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakacağım

hocam afterburner virüs uyarısı veriyor bu sorunu hallettim ama dosya açılmıyor ne yapmalıyım
msi afterburner nasıl virüs uyarısı veriyor. Doğru yerden indirdiğinize emin misiniz?

Erdem KURNAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
119
msi afterburner nasıl virüs uyarısı veriyor. Doğru yerden indirdiğinize emin misiniz?

tamam hocam hallettim

Hocam laptopun ısı değerlerini hala atmadınız. Msi afterburner ile oyun için sıcaklıklara bakın.
1668957041004.png

buyrun hocam oyun içi değerler

Son düzenleme:

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Ufak bir araştırma yaptım. Sanırım bu sorun uzun bir süredir var. Fps normalde daha fazla ama valorant'ın fps sayacı yanlış gösteriyor. Oyunu oynarken drop giriyor mu? Mesela 120'den 80 e düştüğünde oyun kasıyor veya fps düşüklüğü kendini belli ediyor mu? eğer bunlar yoksa kafanıza takmanıza gerek yok msi afterburner ile gerçek fps inizi öğrenebilirsiniz.

Erdem KURNAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Ufak bir araştırma yaptım. Sanırım bu sorun uzun bir süredir var. Fps normalde daha fazla ama valorant'ın fps sayacı yanlış gösteriyor. Oyunu oynarken drop giriyor mu? Mesela 120'den 80 e düştüğünde oyun kasıyor veya fps düşüklüğü kendini belli ediyor mu? eğer bunlar yoksa kafanıza takmanıza gerek yok msi afterburner ile gerçek fps inizi öğrenebilirsiniz.
hayır 80e düştüğünde herhangi bir drop yaşamıyorum vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim :)