Erdem KURNAZ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 119
arkadaşlar bilgisayarı ilk aldığımızda valorantta 200 fps veriyordu ancak 2-3 ay sonra fps 120 100 130 civarına düştü sebebi nedir?
bilgisayar en fazla 3 aylık tozlanmış ihtimali çok azKaspersky taraması yaptınızmı virüs falan girmiş olma ihtimali varmıdır? Tozlanmışta olabilir tozlarını silip termal macun sürün.
söylediğiniz programların kurulumunu bilmediğim için yapmayacağım ama yinede teşekkür ederimAida64
Memtest86
Furmark
Testlerini yapın sonuçları ss atın.
bilgisayarınıza Elvin. hocamın dediği gibi virüs taramanızı yapmanızı öneririm ve ccleaner programını indirip gereksiz dosyaları temizleye bilirsiniz bide ekran kartı ve işlemcinizin oyun oynarken sıcaklık değerlerini atarsanız daha iyi olur eğerki sıcaklık değerleriniz yüksekse fan hızınızı arttırmanızı öneririm driverlarınız güncel deilsede güncellemenizide öneririm birde bazı gereksiz veya kullanmadığınız hizmetleri kapatmanızda performans etkileri olacaktır DİKKAT: bilmediğiniz hizmeti kapatmak bilgisayarınızda sorunlara neden olabilir buyüzden kapattığınız hizmete dikkat edin sitelerden veya youtubedeki videoları izleyip hangi hizmetin kapatılcağını öğrenebilirsinizarkadaşlar bilgisayarı ilk aldığımızda valorantta 200 fps veriyordu ancak 2-3 ay sonra fps 120 100 130 civarına düştü sebebi nedir?
öncelikle bilgisayarda ısınma sorunu yok driver güncel virüs taramasındanda herhangi bir sorun çıkmadı ? anlamadım gittibilgisayarınıza Elvin. hocamın dediği gibi virüs taramanızı yapmanızı öneririm ve ccleaner programını indirip gereksiz dosyaları temizleye bilirsiniz bide ekran kartı ve işlemcinizin oyun oynarken sıcaklık değerlerini atarsanız daha iyi olur eğerki sıcaklık değerleriniz yüksekse fan hızınızı arttırmanızı öneririm driverlarınız güncel deilsede güncellemenizide öneririm birde bazı gereksiz veya kullanmadığınız hizmetleri kapatmanızda performans etkileri olacaktır DİKKAT: bilmediğiniz hizmeti kapatmak bilgisayarınızda sorunlara neden olabilir buyüzden kapattığınız hizmete dikkat edin sitelerden veya youtubedeki videoları izleyip hangi hizmetin kapatılcağını öğrenebilirsiniz
Kaç derece bilgisayar.öncelikle bilgisayarda ısınma sorunu yok driver güncel virüs taramasındanda herhangi bir sorun çıkmadı ? anlamadım gitti
en son pc ye ne zmn format attınız acabaöncelikle bilgisayarda ısınma sorunu yok driver güncel virüs taramasındanda herhangi bir sorun çıkmadı ? anlamadım gitti
Yok artık ne alaka tozla macunlaKaspersky taraması yaptınızmı virüs falan girmiş olma ihtimali varmıdır? Tozlanmışta olabilir tozlarını silip termal macun sürün.
pc 3 aylık neden format atayım?en son pc ye ne zmn format attınız acaba
Ya sen bunları boşver hayatta tek bildikleri şey macun yenile format at.pc 3 aylık neden format atayım?
Tamamdır "profesör" bey.Ya sen bunları boşver hayatta tek bildikleri şey macun yenile format at
Bütün bunlar sizce monitörün hz si ile mi alakalıYa sen bunları boşver hayatta tek bildikleri şey macun yenile format at.
İnternet hızının etkisi güncellemeler her şey etki eder cok takılma fps anlık değişip durur monitörün hz ney ?
Format atmaya şuanlık gerek yok. Bilgisayarın ısı değerleri ne durumda. Bilgisayarı 3 ay önce sıfır olarak aldığınızı var sayıyorum. Bilgisayar özelliklerini de belirtin.pc 3 aylık neden format atayım?
Aslan parçası monitörün hz si düşükse zaten 500 fps alsa ne olacakBütün bunlar sizce monitörün hz si ile mi alakalıfps'i 3 ay sonra düşüren şey hz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Format atmaya şuanlık gerek yok. Bilgisayarın ısı değerleri ne durumda. Bilgisayarı 3 ay önce sıfır olarak aldığınızı var sayıyorum. Bilgisayar özelliklerini de belirtin.
"Aslan parçası " arkadaşın sorunu hz sinin düşük olması değil. Normalde aldığı fps ten daha düşük fps alması. Bununda hz ile hiçbir alakası yok. Demek ki bilgisayarı ya yoran bir şeyler var ya da ısı değerleri yüksek.Aslan parçası monitörün hz si düşükse zaten 500 fps alsa ne olacak
Tamam aslan parçası yoruluyor pc"Aslan parçası " arkadaşın sorunu hz sinin düşük olması değil. Normalde aldığı fps ten daha düşük fps alması. Bununda hz ile hiçbir alakası yok. Demek ki bilgisayarı ya yoran bir şeyler var ya da ısı değerleri yüksek.
pardon hocam bilmiyodumpc 3 aylık neden format atayım?
hocam benden mi bahsediyonuz eğerki benden bahsediyosanız: yukarıda o kadar çözüm önerisi verdim görmediniz herhalde ne zmn format attınız diye sorma sebebim örn 1 yıldan beri pc yi formalamamıştır bazı dosylarınızı yedekleyin format atın dicektim çözüm olabilir anlamındaYa sen bunları boşver hayatta tek bildikleri şey macun yenile format at.
İnternet hızının etkisi güncellemeler her şey etki eder cok takılma fps anlık değişip durur monitörün hz ney ?
hocam görev yöneticisinde fazladan çalışan birşey varmıdır sorabilirmiyimarkadaşlar bilgisayarı ilk aldığımızda valorantta 200 fps veriyordu ancak 2-3 ay sonra fps 120 100 130 civarına düştü sebebi nedir?
yazdığınız pek doğru bulmadım doğrusu bide hayataki tek bildikleri şey format atmak vb demişsiniz onu gördükçe sinirleniyomYa sen bunları boşver hayatta tek bildikleri şey macun yenile format at.
Hocam pek kafaya takmayın. Fps düşüşünü hz ye bağlayan biri kendisi.pardon hocam bilmiyodum
hocam benden mi bahsediyonuz eğerki benden bahsediyosanız: yukarıda o kadar çözüm önerisi verdim görmediniz herhalde ne zmn format attınız diye sorma sebebim örn 1 yıldan beri pc yi formalamamıştır bazı dosylarınızı yedekleyin format atın dicektim çözüm olabilir anlamında
"bilgisayarınıza@ Elvin. hocamın dediği gibi virüs taramanızı yapmanızı öneririm ve ccleaner programını indirip gereksiz dosyaları temizleye bilirsiniz bide ekran kartı ve işlemcinizin oyun oynarken sıcaklık değerlerini atarsanız daha iyi olur eğerki sıcaklık değerleriniz yüksekse fan hızınızı arttırmanızı öneririm driverlarınız güncel deilsede güncellemenizide öneririm birde bazı gereksiz veya kullanmadığınız hizmetleri kapatmanızda performans etkileri olacaktır DİKKAT: bilmediğiniz hizmeti kapatmak bilgisayarınızda sorunlara neden olabilir buyüzden kapattığınız hizmete dikkat edin sitelerden veya youtubedeki videoları izleyip hangi hizmetin kapatılcağını öğrenebilirsiniz "
ve aklıma geldiği kadar eklemeye çalıştım
hocam görev yöneticisinde fazladan çalışan birşey varmıdır sorabilirmiyim
yazdığınız pek doğru bulmadım doğrusu bide hayataki tek bildikleri şey format atmak vb demişsiniz onu gördükçe sinirleniyom
yok hocam AMC arkadaş benim yukarıda verdiğim önerilere baksın bide kendi verdi önerilere baksın çok zeki olmaya gerek yok profesör ünvanı olması çok bilgili olduu anlamına gelmezHocam pek kafaya takmayın. Fps düşüşünü hz ye bağlayan biri kendisi.
16gb ramBütün bunlar sizce monitörün hz si ile mi alakalıfps'i 3 ay sonra düşüren şey hz mi ?
Format atmaya şuanlık gerek yok. Bilgisayarın ısı değerleri ne durumda. Bilgisayarı 3 ay önce sıfır olarak aldığınızı var sayıyorum. Bilgisayar özelliklerini de belirtin.
hocam aldığınz yer ile bir iletişime geçin isterseniz yardımcı olabilirler16gb ram
rtx 3050 ti
i5 11400h
500gb ssd
excalibur arkadaşlar laptop belki işinize yarar bu bilgi
hocam sağolun son bir soru sizce bu sistem kaç fps vermeli sizce?hocam aldığınz yer ile bir iletişime geçin isterseniz yardımcı olabilirler
sorununuz çözüldümü hocamhocam sağolun son bir soru sizce bu sistem kaç fps vermeli sizce?
maalesef :/sorununuz çözüldümü hocam
Hocam laptopun ısı değerlerini hala atmadınız. Msi afterburner ile oyun için sıcaklıklara bakın.16gb ram
rtx 3050 ti
i5 11400h
500gb ssd
excalibur arkadaşlar laptop belki işinize yarar bu bilgi
ısınma sorunu yok :]Sorun Excalibur olması diyorum ben ? O kadar parayı çöpe dökmeseydiniz keşke. Kesin ısınıyordur o.
bakacağımHocam laptopun ısı değerlerini hala atmadınız. Msi afterburner ile oyun için sıcaklıklara bakın.
hocam afterburner virüs uyarısı veriyor bu sorunu hallettim ama dosya açılmıyor ne yapmalıyımHocam laptopun ısı değerlerini hala atmadınız. Msi afterburner ile oyun için sıcaklıklara bakın.