Beyler bundan bir hafta önce çok güzel oynuyordum 3 gündür noobları bile vuramıyorum bu yüzdende çıldırıyorum mouse kırıyodum az kala mermim hep adamın yanına gidiyor yada vuruyorum 120-140 adam ölmüyo seri taktik verin
Knk mesele bu deil zatem iyi oynuyordum bir kaç gündür bozdu
YouTube'da aim geliştirme taktikleri var. İzleyip, uygulayabilirsin. Tavsiye ederim.Beyler bundan bir hafta önce çok güzel oynuyordum 3 gündür noobları bile vuramıyorum bu yüzdende çıldırıyorum mouse kırıyodum az kala mermim hep adamın yanına gidiyor yada vuruyorum 120-140 adam ölmüyo seri taktik verin
Zaten iyidim diyorum birkaç gündür adam vuramıyorum normalde en az 20 kil alırdım şimdi enfazla 15 falanYouTube'da aim geliştirme taktikleri var. İzleyip, uygulayabilirsin. Tavsiye ederim.
Buna neden taktinki telefon yazıyorum?Olur paşam hemen taktik verelim bu ne emir kipi
türkçeyi katletmeyin lütfen
Oyuna tam odaklanamıyo olabilirsiniz yada takım bile fark edebilirZaten iyidim diyorum birkaç gündür adam vuramıyorum normalde en az 20 kil alırdım şimdi enfazla 15 falan
Tamamda bu mesajı 30 saniye sonra yazsan ne değişecek bende telefondan yazıyorumBuna neden taktinki telefon yazıyorum?