Valorant Skinler

Reaksiyon puanı
427
İyon skinleri var ve bitmesini az bi zaman kaldı bende skin paketi almak istiyorum.Normalde 10900 vp yükleyip sonra iyon seti alıp vandal geldiğinde onu almayı planlıyordum ama bundan karar veremedim iyon seti güzel ama bıçağı hiç hoşuma gitmedi.Yeni setlerin gelmesini mi bekliyim sonra iyon setini alayım mı sizce?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Eğer aldığınız skini geliştirmek için yeterli pointiniz varsa alın derim. (adını unuttum. skini aldıktan sonra geliştirmek için gerekli olan pointi anlatmak istedim) Eğer yoksa bence almayın çünkü o zaman skinin battle pass daki skinlerden farkı kalmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada İyon seti güzel fakat vandal skini olmaması kötü. Ben şahsen içinde vandal olan setin gelmesini bekleyip daha sonrada marketten anomali phantom gelince onu alırdım.

Reaksiyon puanı
427
Eğer aldığınız skini geliştirmek için yeterli pointiniz varsa alın derim. (adını unuttum. skini aldıktan sonra geliştirmek için gerekli olan pointi anlatmak istedim) Eğer yoksa bence almayın çünkü o zaman skinin battle pass daki skinlerden farkı kalmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada İyon seti güzel fakat vandal skini olmaması kötü. Ben şahsen içinde vandal olan setin gelmesini bekleyip daha sonrada marketten anomali phantom gelince onu alırdım.
bide gelistirme puanlari alinca vandal alamiyorum.