GizliHaçk123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
04/08/2021'e Kadar Valoranttan Sistem Banı Yedim Format Atarsam Oyuna Girebilirmiyim ???
İşe yaramaz anakart ve hddyi değiştirmen gerek.04/08/2021'e Kadar Valoranttan Sistem Banı Yedim Format Atarsam Oyuna Girebilirmiyim ???
Sistem banları HWID ban diye geçiyordu sanırsam04/08/2021'e Kadar Valoranttan Sistem Banı Yedim Format Atarsam Oyuna Girebilirmiyim ???
Ban Yedin Diye Format Atmana Gerek Yok Banın Bitene Kadar Başka Oyunlar Oynayabilirsin.04/08/2021'e Kadar Valoranttan Sistem Banı Yedim Format Atarsam Oyuna Girebilirmiyim ???
Banın bitene kadar bekle ve tekrarlama, pek mümkün bir ihtimal değil o banı kaldırmak.04/08/2021'e Kadar Valoranttan Sistem Banı Yedim Format Atarsam Oyuna Girebilirmiyim ???
Hiledenmiş galiba ama hiçbir şekilde hile açmadım.Ban yiyince nasıl dedimNiye yedinki banı
İsmin beni şüphelendiriyor.Hiledenmiş galiba ama hiçbir şekilde hile açmadım.Ban yiyince nasıl dedim
O nasıl buldular açtığım hacki 50 dolar verdim ben buna olmasın.Ban yiyince nasıl dedim.
Sistem Banı denilen bişi mi var mı?Sistem Banı Yedim
04/08/2021'e Kadar Valoranttan Sistem Banı Yedim Format Atarsam Oyuna Girebilirmiyim ???
öle olmuyor işte adamlar donanım ban atıyorBen bir hesaptan ban yeseydim açılana kadar başka hesap açıp oynardım.
öle olmuyor işte adamlar donanım ban atıyor
CS:GO Yapmaz Bence Çünkü Ban Yiyen Kişi Yeni Hesap Açar Oyunu Yükler Onlarda Bundan Para Kazanırİyimiş. CS:GO'ya da onu bekleriz. Araştırdım biraz ve formatla çözülen bir bana benzemiyor ve değmez bence. Başka oyunlar oynayabilir o sırada.