Yardım Valorant satın aldığım hesap çalındı.

xDaemon

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar merhaba. Bugün saat 18.00 19.00 arasi bir valorant hesabi aldim.Gmailinden şifresine kadar değiştirdim. Ancak 2 3 saat sonra hesaba girememeye başladım. E postaya sifirlama gönderiyorum gelmiyor. Calindiysa da e postama kod bile gelmemiş. Durum nedir? Ne yapmalıyım?

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
Arkadaşlar merhaba. Bugün saat 18.00 19.00 arasi bir valorant hesabi aldim.Gmailinden şifresine kadar değiştirdim. Ancak 2 3 saat sonra hesaba girememeye başladım. E postaya sifirlama gönderiyorum gelmiyor. Calindiysa da e postama kod bile gelmemiş. Durum nedir? Ne yapmalıyım?
Nerden aldınız, kaç tlye ?

xDaemon

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Destek gibi birşey varmı ? yardımcı ona yaz satın aldığın satıcıya yazabiliyorsan
Satın aldığım satıcı ile discorddan görüştüm. Kendisi bana kendin gmailini bile değiştirdin nasil tekrar alabilirimki? dedi ve ticket göndermemi söyledi. Açıkçası pek inanmadım.

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
Satın aldığım satıcı ile discorddan görüştüm. Kendisi bana kendin gmailini bile değiştirdin nasil tekrar alabilirimki? dedi ve ticket göndermemi söyledi. Açıkçası pek inanmadım.
Yapacak birşey yok dostum. Kendin Skin al bişey al artık.

Wyntkha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
büyük bir ihtimalle hesaba yatırdığı vp lerin faturasıyla riota ticket attı adam riot faturalar doğru olduğu için adamın mailine geri vermiştir zaten hesap satmak ve almak riot önünde yasak olduğu için herhangi bir hak talep edemezsin sen o 200 liranın üzerine soğuk bi su iç dostum