Ayar yapıyorsunçoğu valorant videosunda (%70 gibi) oyunun rengi daha açık ve daha canlı gibi geldi. banamı öyle geliyor yoksa onun için ayar yapılıyormu bakarsanız internete öyle hepsi neredeyse
nerden yapılıyor söyleyebilme şansın varmı nvidia içinAyar yapıyorsun
Ytye yaz valorant renk ayarı diyenerden yapılıyor söyleyebilme şansın varmı nvidia için
Nvidia grafik kartın nedir ?nerden yapılıyor söyleyebilme şansın varmı nvidia için
Eğer grafik kartı destekliyorsa Nvidia Geforce Experience ile daha detaylı ve güzel ayarlar yapabilir. Bunun için bir sürü video var.Nvidia denetim masasından yapabilirsin. Ya da reshade veya vibranceGUI ile de yapabilirsin.
Arkadaşın istediği renklerin daha canlı görünmesi. Sizin dediğiniz parlaklık mı?ben önermiyorum o renkeri bir sürü uzman ayarlıyor göz sağlığını etkilemesin diye daha çok adam vuracağım diye göz sağlınızdan olmayın
ve umarım başlığı doğru anlamışımdır linç yemek istemiyorum
genel olarak tüm ayarlar rengin tonu kontrastı parlağlığı renk yoğunluğuArkadaşın istediği renklerin daha canlı görünmesi. Sizin dediğiniz parlaklık mı?
Aşırıya kaçıldığında hem hoş durmaz hem de göz yorabilir fakat orası kullanıcıya kalmış.genel olarak tüm ayarlar rengin tonu kontrastı parlağlığı renk yoğunluğu
dikkat edin hocam kendinize saygılarAşırıya kaçıldığında hem hoş durmaz hem de göz yorabilir fakat orası kullanıcıya kalmış.
Ben ekran kartının uygulamasından doygunluğu artırarak yapıyorum basit ve etkili.
Saygılar iyi geceler.dikkat edin hocam kendinize saygılar