xBlackLord
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Merhaba elinde Valorant DX11 hatası çözümü olan var mıdır?
Hatanın fotoğrafı bu
Hatanın fotoğrafı bu
peki ekran kartına dx11 yükleyebilir miyimGaliba ekran kartın dx11 desteği yok
peki ekran kartına dx11 yükleyebilir miyim
ilk olarak Windows DirectX 11 sitesinden indir ve kurulumu yap . Kurulum hatasız devam ederse bilgisayarını yeniden başlat ve oyuna girerek tekrar dene..
prodramın adı silinmiş adı driver booster 8bendede zulada böyle diyodu driver boster yüledim günçelledim her şeyi ve düzeldi bende
**Link silindi. Bu tarz programlar yerine üreticilerin kendi sitelerini kullanmak en doğru ve güvenli yoldur. -atkaksoy501**
Ekran kartın büyük bir ihtimal DX11 desteklemiyor. Bu bağlamda oyunu açamayacaksın. Son güncellemede DX11 ve üstü için destek getirdiler.Merhaba elinde Valorant DX11 hatası çözümü olan var mıdır?
Hatanın fotoğrafı bu
Ekli dosyayı görüntüle 148384
Bu programlar işe yaramıyor. Bunları yapsa bile oyunu yine açamayacaktır.bu na bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
prodramın adı silinmiş adı driver booster 8
denedim ama olmadı maalesefilk olarak Windows DirectX 11 sitesinden indir ve kurulumu yap . Kurulum hatasız devam ederse bilgisayarını yeniden başlat ve oyuna girerek tekrar dene..
Driver Booster önermiyoruz. Yanlış sürücüyü ve eski sürücüyü indiriyor. Sürekli problem çıkıyor. Sürücüleri kendi sitesinden indirmeniz daha sağlıklı olacaktır.bendede zulada böyle diyodu driver boster yüledim günçelledim her şeyi ve düzeldi bende
**Link silindi. Bu tarz programlar yerine üreticilerin kendi sitelerini kullanmak en doğru ve güvenli yoldur. -atkaksoy501**
Ekran kartı?denedim ama olmadı maalesef
DirextX 11 indirme diye bir şey yok. Ekran kartı DX11 desteklemiyorsa bu oyunu açmasının imkanı yok. Paylaştığınız dosya ise DX11 hakkındaki gelişmeler hakkındaki içeriği aktarıyor. Lütfen bilmiyorsak yanlış yönlendirme yapmayalım.ilk olarak Windows DirectX 11 sitesinden indir ve kurulumu yap . Kurulum hatasız devam ederse bilgisayarını yeniden başlat ve oyuna girerek tekrar dene..
hiç ihtimal yok mu?DirextX 11 indirme diye bir şey yok. Ekran kartı DX11 desteklemiyorsa bu oyunu açmasının imkanı yok. Paylaştığınız dosya ise DX11 hakkındaki gelişmeler hakkındaki içeriği aktarıyor. Lütfen bilmiyorsak yanlış yönlendirme yapmayalım.![]()
Ekran kartı ne ki? O olmadan kesin bir şey söylenmezhiç ihtimal yok mu?
Hayır, ekran kartını değiştirmediğiniz sürece oynayamayacaksınız.hiç ihtimal yok mu?
tamam teşekkür ederimHayır, ekran kartını değiştirmediğiniz sürece oynayamayacaksınız.
Ayrıca ekran kartını belirtin.
Siz yine de ekran kartını belirtin. Bazı AMD kartlarda yazılımsal sorun da olabiliyor.tamam teşekkür ederim![]()
ekran kartım İntelSiz yine de ekran kartını belirtin. Bazı AMD kartlarda yazılımsal sorun da olabiliyor.
Evet, büyük bir ihtimalle eski nesil bir işlemci kullanıyorsunuz ve onunla birlikte gelen intel grafik birimi DX10.1 destekliyor. Zaten oyunu açsanız bile bu grafik biriminden performans bekleyemezsiniz. Belki en düşük ayarlarda kasmadan oynatabilirdi.ekran kartım İntel
önceden oynuyordum kasmadan en düşük ayarlarda ama bu en son gelen güncellemeden sonra oynatmamaya başlattıEvet, büyük bir ihtimalle eski nesil bir işlemci kullanıyorsunuz ve onunla birlikte gelen intel grafik birimi DX10.1 destekliyor. Zaten oyunu açsanız bile bu grafik biriminden performans bekleyemezsiniz. Belki en düşük ayarlarda kasmadan oynatabilirdi.
Yeni güncellemede DX 11 zorunlu oldu maalesef.önceden oynuyordum kasmadan en düşük ayarlarda ama bu en son gelen güncellemeden sonra oynatmamaya başlattı
Yeni güncellemede DX 11 zorunlu oldu maalesef.
peki DX11 destekleyen ekran kartı önerir misinizEvet, büyük bir ihtimalle eski nesil bir işlemci kullanıyorsunuz ve onunla birlikte gelen intel grafik birimi DX10.1 destekliyor. Zaten oyunu açsanız bile bu grafik biriminden performans bekleyemezsiniz. Belki en düşük ayarlarda kasmadan oynatabilirdi.
İşlemci?peki DX11 destekleyen ekran kartı önerir misiniz
i5İşlemci?
Tam işlemci verin.
intel(R) Core(TM) i5-2400S CPU @ 2.50GHz 2.50 GHzTam işlemci verin.
Bu işlemciye ekran kartı ne takılır bilemedim. @Berkintel(R) Core(TM) i5-2400S CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz
GTX 1050 , RX460 , RX560 , GTX 950 gibi kartlara bakabilirsiniz ikinci elde. Saydığım kartlar hem işlemcinize iyi gider hem de DirectX 12 destekli.intel(R) Core(TM) i5-2400S CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz