amazingkaan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?arkadaşlar merhab valorant böylebir hata veriyor tamam a basınca açılıyor ama arası ekran gitmesi var nasıl çözeriz?
Evet, konu sahibinin laptobu şu çıkacak gibi. Acer Aspire serisinden, AMD A6 ya da A8 işlemcili bir CPU, 4 çekirdek 4 thread geneli diye biliyorum ama beş para etmezler ve düşük GHz'liler. APU'su için güncelleme galiba geliyor hâlâ.Driver'ı 19.11.1 ' e yükseltmenizi istiyor.
abi yokki windows8.1 kulanıyorum yokDriver'ı 19.11.1 ' e yükseltmenizi istiyor.
lenovo z50 75Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?![]()
Windows 7 sürücüsü kuracaksınız. Ama aygıt yöneticisinden kurmanız gerekir.abi yokki windows8.1 kulanıyorum yok
nasıl ? aygıt yöneticisinden win7 kurucaz?Windows 7 sürücüsü kuracaksınız. Ama aygıt yöneticisinden kurmanız gerekir.![]()
Hayır. Sürücü kuracaksınız. Windows 7 sürücüsünü indirin güncel olanı AMD'den.nasıl ? aygıt yöneticisinden win7 kurucaz?
DDU ?Hayır. Sürücü kuracaksınız. Windows 7 sürücüsünü indirin güncel olanı AMD'den.
Sonra DDU ile eski sürücüyü kaldırın. Sonra indirdiğiniz sürücüyü çıkarttıktan sonra, aygıt yöneticisini açıp, görüntü bağdaştırıcılarından AMD'ye sağ tık yapıp sürücü yazılımı güncelleye basın. Sonra alttaki seçeneği seçin. Sonra ise oradan klasörü seçin. İleri deyip kurun. Sonra ise AMD Radeon Ayarları için ise sürücü kurulumunun içindeki ccc2_install.exe yi açıp kurun.
![]()
Display Driver Uninstaller. Programda Türkçe var bu arada.
indiriyorumDisplay Driver Uninstaller. Programda Türkçe var bu arada.![]()
ne yapmalıyımDisplay Driver Uninstaller. Programda Türkçe var bu arada.![]()
Evet, o butona basın.indiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yapmalıyım
Evet, o butona basın.![]()
Hmm, ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum. Windows otomatik sürücü yani AMD logosunun altındaki tuşa mı bastınız?Mesaj otomatik birleştirildi:
sağdaki butona bastım
evetHmm, ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum. Windows otomatik sürücü yani AMD logosunun altındaki tuşa mı bastınız?
Hayır, o tuşa basmayacaksınız. Soldan 2.tuş yani temizledikten sonra yeniden başlatma tuşuna basın.
tamam 5dk sonra geliyorumHayır, o tuşa basmayacaksınız. Soldan 2.tuş yani temizledikten sonra yeniden başlatma tuşuna basın.![]()
EFI'nin dediği metod ile güncel sürücüyü kurabilirsin.Hayır. Sürücü kuracaksınız. Windows 7 sürücüsünü indirin güncel olanı AMD'den.
Sonra DDU ile eski sürücüyü kaldırın. Sonra indirdiğiniz sürücüyü çıkarttıktan sonra, aygıt yöneticisini açıp, görüntü bağdaştırıcılarından AMD'ye sağ tık yapıp sürücü yazılımı güncelleye basın. Sonra alttaki seçeneği seçin. Sonra ise oradan klasörü seçin. İleri deyip kurun. Sonra ise AMD Radeon Ayarları için ise sürücü kurulumunun içindeki ccc2_install.exe yi açıp kurun.
Sonra ise ses aygıtlarıydı sanırsam oradan da AMD High Definition Audio'yu kurun. Sağ tık, sürücü yazılımı güncelle, alttaki seçenek, sürücü kurulumunu seçin ve ileri deyin.
Anlattım yukarıda zaten.Problem şundan ibaret,
AMD, yıllar önce Windows 8.1'e driver sağlama desteğini kesti. 8.1'in de desteklediği son sürüm bu. Windows 7 için olan güncel sürücüyü kurmayı dilerseniz anlatabilirim. Biraz meşakkatli ama yapabiliriz.
EFI'nin dediği metod ile güncel sürücüyü kurabilirsin.
zamanınızı almıyım arkadaş yardımcı oluyorProblem şundan ibaret,
AMD, yıllar önce Windows 8.1'e driver sağlama desteğini kesti. 8.1'in de desteklediği son sürüm bu. Windows 7 için olan güncel sürücüyü kurmayı dilerseniz anlatabilirim. Biraz meşakkatli ama yapabiliriz.
silindiAnlattım yukarıda zaten.![]()
Şimdi yukarıda dediklerimi yapın.zamanınızı almıyım arkadaş yardımcı oluyor
silindi
tamamŞimdi yukarıda dediklerimi yapın.![]()
Hayır. Sürücü kuracaksınız. Windows 7 sürücüsünü indirin güncel olanı AMD'den.
Sonra ise ses aygıtlarıydı sanırsam oradan da AMD High Definition Audio'yu kurun. Sağ tık, sürücü yazılımı güncelle, alttaki seçenek, sürücü kurulumunu seçin ve ileri deyin.
indirdiğim sürücüyü kurayımmı?tamam
Evet.tamam
indirdiğim sürücüyü kurayımmı?
yüklendi!teşşekür ederim
Diğer dediklerimi kurdunuz mu?yüklendi!teşşekür ederim![]()
kurdumDiğer dediklerimi kurdunuz mu?