Valorant Aim

Hamza22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba ben Hamza 14 Yaşındayım yaklaşık 3-4 ay önce sağ kol bileğim kırıldı 1 ay boyunca valorant oynamadım alçı çıktıktan sonra oynamaya başladım ama eskisi gibi değilim maçlarda en fazla 15 vuruyorum eskisinden daha fazla poligonda duruyorum csgo daha zor olduğu için csgo oynuyorum orada daha fazla vurmaya başladım ama baloda bişey olmadı plat arkadasimdan destek aldım hala gelisemedim ne yapmalıyım

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Merhaba ben Hamza 14 Yaşındayım yaklaşık 3-4 ay önce sağ kol bileğim kırıldı 1 ay boyunca valorant oynamadım alçı çıktıktan sonra oynamaya başladım ama eskisi gibi değilim maçlarda en fazla 15 vuruyorum eskisinden daha fazla poligonda duruyorum csgo daha zor olduğu için csgo oynuyorum orada daha fazla vurmaya başladım ama baloda bişey olmadı plat arkadasimdan destek aldım hala gelisemedim ne yapmalıyım
eline yapabileceğin pek bir şey yok eğer aim çalışmana rağmen kötüysen kötüsündür.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
eline yapabileceğin pek bir şey yok eğer aim çalışmana rağmen kötüysen kötüsündür.
Ölüm dışında her şeye çare vardır agam.
Belki kolun yanlış kaynamıştır.O yüzden bazı hareketlerde zorlanıyorsundur.
Valorant Aim çalışma haritası indirip orada deneme yap.
Bazı ücretli Aim geliştirme oyunları var.Onlardan da çalışabilirsin.
Benimde Aimim 6 ay öncesine kadar berbattı.Hiç fps oyunu oynamayan biri olduğum için OTO-BOTtum :D

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Ölüm dışında her şeye çare vardır agam.
Belki kolun yanlış kaynamıştır.O yüzden bazı hareketlerde zorlanıyorsundur.
Valorant Aim çalışma haritası indirip orada deneme yap.
Bazı ücretli Aim geliştirme oyunları var.Onlardan da çalışabilirsin.
Benimde Aimim 6 ay öncesine kadar berbattı.Hiç fps oyunu oynamayan biri olduğum için OTO-BOTtum :D
Kolu yanlış kaynamışsa çaresi var mı? Valorant aim çalışma haritası derken? Ayrıca poligonda çok uzun süre durduğunu söylemiş poligon çalışmak için harika bir yer ve eğer orada çalışmasına rağmen düzelemiyorsa çok zor.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Kolu yanlış kaynamışsa çaresi var mı? Valorant aim çalışma haritası derken? Ayrıca poligonda çok uzun süre durduğunu söylemiş poligon çalışmak için harika bir yer ve eğer orada çalışmasına rağmen düzelemiyorsa çok zor.
Kolu yanlış kaynama ihtimaline karşı doktora gidip gözükebilir.Röntgen falan çekerler.Bakarlar hakikaten yanlış kaynamış.Ameliyatla Tekrardan kırarlar.Ardından doğru dürüst bir şekilde yaparlar.
Ya da kolu alçıda durduğu süre boyunca oyun kabiliyetini bir süreliğine kaybetmişte olabilir.Yuvarlanan taş yosun tutmaz.
Volarant için aim mapı var.İnternetten bulup indirebilir.
Poligon dediğiniz Cs:go'da bir mod mu?(Cs:go hiç bilimiyorum.)

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Kolu yanlış kaynama ihtimaline karşı doktora gidip gözükebilir.Röntgen falan çekerler.Bakarlar hakikaten yanlış kaynamış.Ameliyatla Tekrardan kırarlar.Ardından doğru dürüst bir şekilde yaparlar.
Ya da kolu alçıda durduğu süre boyunca oyun kabiliyetini bir süreliğine kaybetmişte olabilir.Yuvarlanan taş yosun tutmaz.
Volarant için aim mapı var.İnternetten bulup indirebilir.
Poligon dediğiniz Cs:go'da bir mod mu?(Cs:go hiç bilimiyorum.)
poligon valorant ın kendi aim mapı. Ayrıca valoranta dışarıdan harita yüklenmiyor yani valorant için aim mapi diye bir şey yok.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
poligon valorant ın kendi aim mapı. Ayrıca valoranta dışarıdan harita yüklenmiyor yani valorant için aim mapi diye bir şey yok.
İnternette var gösteriyor agam.Bilmiyorum orasını :D
Büyük ihtimalle uzun süre oynayamadığı için biraz paslanmıştır.İşleyen demirin pas tutmayacağını söyleyelim buradan :)