kraltete654
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
valorant indirmeye çalışıyorum dünden beri her şeyi denedim olmuyor 0.1 kb de kalıyor ne yapmam gerek yardım edin
valorantı tamamen silip indirmeyi denediniz mivalorant indirmeye çalışıyorum dünden beri her şeyi denedim olmuyor 0.1 kb de kalıyor ne yapmam gerek yardım edin
denedim zaten format atmıştımvalorantı tamamen silip indirmeyi denediniz mi
hocam kapatıp yönteici olarak çalıştımayı deneyin ve 0.1 kb kalıyorsa biraz bekleyin diske yazılıyor olabilir biraz sabırlı olun .sonra sorun hala devam ediyorsa yazarsanız burayadenedim zaten format atmıştım
yönetici olarak çalıştırdım hala 0.1 kbhocam kapatıp yönteici olarak çalıştımayı deneyin ve 0.1 kb kalıyorsa biraz bekleyin diske yazılıyor olabilir biraz sabırlı olun .sonra sorun hala devam ediyorsa yazarsanız buraya
biraz da bekleyin eğer bekledisenizde hala olmuyorsa bende tam olarak sorunu anlamadım ama virüs programınız veya başka bısey çalışmasını engelliyor olabliryönetici olarak çalıştırdım hala 0.1 kb
tamam teşekkürlerbiraz da bekleyin eğer bekledisenizde hala olmuyorsa bende tam olarak sorunu anlamadım ama virüs programınız veya başka bısey çalışmasını engelliyor olablir