Vajinalardan nefret ederim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D1360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
215643.jpg

Çıplak modellerle bir dergiye poz veren Robert Pattinson şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Robert Pattinson, Details dergisine çıplak modellerle poz verdi. Ama “İyi ki anlamayacak kadar akşam-dan kalmaydım” diyerek rahatsızlığını dile getirdi

Alacakaranlık'ın yıldızı Robert Pattinson, Amerikan Details dergisinin mart sayısına kapak oldu. Derginin çekimi için çıplak modellerle poz verdi. Fakat 12 saat süren çekimlerden pek de hoşnut gözükmüyor. "Vajinalardan nefret ederim, alerjim vardır " diyen Pattinson, yanındaki çırılçıplak modellerden biraz rahatsız olmuş. Çekimi, "12 saatin altıncı saatinde, modellerin çıplak kalacağı fikrine alıştım. Neyse ki, akşamdan kalmaydım, fazla üzerine düşecek halim yoktu" sözleriyle anlatıyor.
Hayalindeki mesleğin siyasetçiler için politik konuşma metni hazırlamak olduğunu anlatan Pattinson, "İnsanları etkilemek için iki üç dakikanız var. 'Alacakaranlık'ın basın toplantılarını bu yüzden sevdim. Politikaya benziyor" diyor.

Kaynak

Editörlerin her açtığı konunun sonunda sorduğu gibi bende sorarmışım

Sizde Vajinalardan nefret ediyormusunuz ? :D

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şimdi Sorduğun Soru Çok Kolay Bir Soru.
Hayır
Yalnız Tebrik Ederim Bomba Bir Soru Olmuş..

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bunu bir tabir olarak kullanmış sanırım anlatmak istediği başka...

Türkçeleştiren birazda bahsedilebilir tıp dilindeki sözcükler üzerinden gitmiş.

Yaklaşık 7-10 santimetre uzunluğunda, 3 santimetre genişliğinde vajen girişi ile başlayan ve üst uç kısmında rahimağzının yer aldığı içi boş silindir şeklinde bir iç yapıdır Vajina.Görünen kısmın dışında bir iç yapıdan bahsediyoruz.

Oraları kurcalamaya gelmez...:D

Adamın sorunu başka sanırım.Renkler ve zevkler, normaller ve cinsel tercihi farklı ... denilenler.:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Eşcinselce bir cevap olmuş.

Bu adam zaten eşcinsel. Niye şaşırıyorsunuz ki?

Nasıl ki bir erkek başkasının pipisini görmeye tahammül edemiyorsa, bu adam da kadınların vajinasını (iç veya dış fark etmez) görmeye tahammül edemiyor.

---

Aynı kutuplar birbirini itermiş. :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Sezeryan doğumun yan etkileri fırladığı yerden nefret ediyor :D

iboturka

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eşcinselce bir cevap olmuş.

Bu adam zaten eşcinsel. Niye şaşırıyorsunuz ki?

Nasıl ki bir erkek başkasının pipisini görmeye tahammül edemiyorsa, bu adam da kadınların vajinasını (iç veya dış fark etmez) görmeye tahammül edemiyor.

---

Aynı kutuplar birbirini itermiş. :)
:D:D:clap: haklısınız teşekkürler