Vaio kullanan yardım etsin lütfen.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmt20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mmt20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bugun vaio vgn-sz58gn laptop uma windows 7 kurdum.Vaio kullananlar bilir Fn tuşları s1,s2 tuşları ve stamina-speed modları değşim tuşları calışmamaya başladı.Ve bilgisayarın fanı sürekli son seviyede calışıyor. vista ya dönmek istemiyorum artık yardımınızı esirgemeyin.Teşekkürler şimdiden.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
vista sürücüleri diye bir şey yok. vaio update uygulamasını çalıştır. o sana tüm güncel sürücüleri bulur ve yükler. ondan sonra da fanın her zaman çalışmaz. ben de vaio z51 kullanıcısıyım.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bugün servise aynı model bir sony laptop geldi. Update aracına kadar herşeyi denedim sürücüleri eksiz kurdum. Fakat hiç bi şekilde fn tuşu çalışmadı. Sadece 1 tuşu çalıştırabildim.

Vista windows 7 xp her sistemdede aynı.

Merak ettim bende neden olur acaba

mmt20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vaio update kurdum güncel sürücü bile bulamadı.fn tuşlarını calıştırmayı başardım ama.stamina-speed degisim tusu hala calışmıyor.Fan zaten son ses. sony Turkiye de destek icin mail atıcak yer bile bulamadım.Yabancı bi sitede okudum sony, vista yerine xp yada windows 7 kurulursa destek vermiyormuş ve garanti kapsamından da cıkarıyormuş.Nekadar doğru bilmem.Çözüm bulan olursa paylaşsın.Yoksa vista ya dönücem artık.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
sizin vaiolar çakma ozaman

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Vaio update kurdum güncel sürücü bile bulamadı.fn tuşlarını calıştırmayı başardım ama.stamina-speed degisim tusu hala calışmıyor.Fan zaten son ses. sony Turkiye de destek icin mail atıcak yer bile bulamadım.Yabancı bi sitede okudum sony, vista yerine xp yada windows 7 kurulursa destek vermiyormuş ve garanti kapsamından da cıkarıyormuş.Nekadar doğru bilmem.Çözüm bulan olursa paylaşsın.Yoksa vista ya dönücem artık.

Cihan Elektronik var. Onlar sana yardımcı olurlar eğer fiziksel bir hata var ise.

http://www.cihanelektronik.com.tr/ adresinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. Türkiye'de sanıyorum tek yetkili tamir servisi burası. Garantin devam ediyorsa, ücretsiz.