V9 virüsü Sorunu(Konulardan çözüm bulamadım)

emrekubalas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben google chrome kullanıyorum. Bu konu hakkında daha önceden açılmış konularda bir çözüm bulamadım ondan dolayı yeni konu açtım.
Program Kaldır da V9 Toolbar diye bir uygulama yok. Eklentilere geldiğimde ise Flash Player 1.0.4'ün yanında etkinleştirildi yazıyor. Ama onun yanındaki tiki kaldıramıyorum. "msconfig" ve "regedit"den her şeyi denedim olmadı. Buna karşın tek bir gelişme oldu. "regedit"ten policies google diye takip ettiğimde adı karmaşık bir şey çıkıyor. Onu sildim. Artık sadece interneti açtığımda oluyor. Yani yeni sekme açtığımda bir sorunla karşılaşmıyorum. Chrome>özellikler>kısayol diye gittiğimde iste chrome.exe den sonra bir şey gelmiyor. Bilgisayara virüs taraması yaptırdım çıkan 12 virüsü sildim yine olmadı. Lütfen yardım, ve konu mevcutken yeni konu açtığım için moderatörden özür diliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar merhaba ben google chrome kullanıyorum. Bu konu hakkında daha önceden açılmış konularda bir çözüm bulamadım ondan dolayı yeni konu açtım.
Program Kaldır da V9 Toolbar diye bir uygulama yok. Eklentilere geldiğimde ise Flash Player 1.0.4'ün yanında etkinleştirildi yazıyor. Ama onun yanındaki tiki kaldıramıyorum. "msconfig" ve "regedit"den her şeyi denedim olmadı. Buna karşın tek bir gelişme oldu. "regedit"ten policies google diye takip ettiğimde adı karmaşık bir şey çıkıyor. Onu sildim. Artık sadece interneti açtığımda oluyor. Yani yeni sekme açtığımda bir sorunla karşılaşmıyorum. Chrome>özellikler>kısayol diye gittiğimde iste chrome.exe den sonra bir şey gelmiyor. Bilgisayara virüs taraması yaptırdım çıkan 12 virüsü sildim yine olmadı. Lütfen yardım, ve konu mevcutken yeni konu açtığım için moderatörden özür diliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
http://general-changelog-team.fr/fr/downloads/viewdownload/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner
bu sitede sağda indirme linkine tıklayıp programı indiriyorsun.Yönetici olarak çalıştırıyorsun.
İlk başta ara kısmı var ona tıklayıp aratıyorsun bulursa not defteri açılıp içinde yazıyor not defterini kapatıp 2. seçenek sil'e tıklıyorsun bütün programların kapalı olması gerekiyor diye soruyor tamam diyorsun kendisi siliyor sonra yeniden başlatma için izin istiyor yeniden başlat diyorsun tamam diyorsun bilgisayar yeniden başlatıldığında bilgisayarın temizleniyor.

pandomim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chromeyi kopmle kaldırıp, tekrar kurun, eğer olmazsa yine kaldırın ardından appdatadan chrome klasörünü silip kurun sorun çözülecektir

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Chromeyi kopmle kaldırıp, tekrar kurun, eğer olmazsa yine kaldırın ardından appdatadan chrome klasörünü silip kurun sorun çözülecektir
Sorun v9tr nin regedite kendisini yazdığı için silip kurması birşey değiştirmiyor.

emrekubalas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok çok teşekkür ederim kardeşim her türlü siteyi denemiştim olmadı sayende kurtuldum bundan yani konuyu kapatabiliriz. :)))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmadı bende dediğini yaptım ama hâla 0opera,mozilla,chrome v9 ile başlıyor...

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha once karşılaştım.Malwarebytes ıle taratıp temızledım.Daha sonra masaüstü ve görev cubugu uzerındekı -explorer ,chrome vb - gıbı tarayıcıların kısayollarını sıldım ve tekrardan ekledim.sılmek ıstemezsenız kısayola sag tıklayın-ozellıkler-hedef- ....http:// www.v9..dıye bısey yazar.ordan adresı sılın ve kendı anasayfanızı yazın.tarama yapmadan da sılıp duzeltebılırsınız ama pc açılıp kapanınca gerı geliyor.Umarım ısınıze yarar.