V.A.C Ban yer miyim?

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar merhaba bi arkadaşımla deli gibi cs oynuyoruz hergün sonra birgün arkadaşım vac yedi 200tllik steam envanteri gitti...

benimde rankım düştü ama arkadaşımın hile kullanmadığından net eminim onun evine gidiyoruz bazen bilgisayarda wallhack falan yok zaten hile yüklice falan derse bana söylerdi bende hile kullanmadım diyor abileri falanda çok kızmış ama bence gayet normal oynuyordu çok killde alamıyordu yani ben anlardım.

bende 50tl bi yatırım yaptım sticker aldım ancak aklıma takıldı ya bende vac yersem çünkü belki adamlar yanlış analiz eder vs. arkadaşıma olduğu gibi bana olıursa? zaten 50 tl yüklemek için babımı zor ikna ettim bide vac yersem çok üzülürüm.

not: idle masterdan vac yemiş olabilir mi? kara listeye falan aldım diyor

Reaksiyon puanı
645
Arkadaşlar merhaba bi arkadaşımla deli gibi cs oynuyoruz hergün sonra birgün arkadaşım vac yedi 200tllik steam envanteri gitti...

benimde rankım düştü ama arkadaşımın hile kullanmadığından net eminim onun evine gidiyoruz bazen bilgisayarda wallhack falan yok zaten hile yüklice falan derse bana söylerdi bende hile kullanmadım diyor abileri falanda çok kızmış ama bence gayet normal oynuyordu çok killde alamıyordu yani ben anlardım.

bende 50tl bi yatırım yaptım sticker aldım ancak aklıma takıldı ya bende vac yersem çünkü belki adamlar yanlış analiz eder vs. arkadaşıma olduğu gibi bana olıursa? zaten 50 tl yüklemek için babımı zor ikna ettim bide vac yersem çok üzülürüm.

not: idle masterdan vac yemiş olabilir mi? kara listeye falan aldım diyor
V.A.C. ban csgo oynayan normal bir kullanıcıya atılmaz eğer yemek istemiyorsanız ve online oynamayacaksanız botlarla alıştırma yapın

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Vac farklı overwatch farklı.
Vac yediyse hileyi oyun esnasında anlamış olması gerek.

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Vac farklı overwatch farklı.
Vac yediyse hileyi oyun esnasında anlamış olması gerek.
1616483344011.png

böyle diyor bu ne oluyor