kardeşim kendine bi kız arkadaş bul unutursun (unutmak mümkün olmasada)Arkadaşlar kıza 4,5 senedir aşığım aramızda hiçbişey olamaması beni delirtiyor,unutmam(sallamam)gerektiğini biliyorum ve ne yapmalıyım,unutmayasımda var vargeçesim yok lütfen ciddiyetle yardım edin
Abi çok zor bekardeşim kendine bi kız arkadaş bul unutursun (unutmak mümkün olmasada)
Sen bu düşüncede olduktan sonra...unutmayasımda var vargeçesim yok
4-5 sene boyunca sadece beklememişsindir umarımArkadaşlar kıza 4,5 senedir aşığım aramızda hiçbişey olamaması beni delirtiyor,unutmam(sallamam)gerektiğini biliyorum ve ne yapmalıyım,unutmayasımda var vargeçesim yok lütfen ciddiyetle yardım edin
Arkadaşlar kıza 4,5 senedir aşığım aramızda hiçbişey olamaması beni delirtiyor,unutmam(sallamam)gerektiğini biliyorum ve ne yapmalıyım,unutmayasımda var vargeçesim yok lütfen ciddiyetle yardım edin
eyvallah kardeşimşunu düşün; dünyada hiç kimse 4.5 sene peşinden koşmaya değmez... bahar gelmiş, yaz gelmiş, tam sevgili ile gezme tozma zamanında sen kendini sana bu kadar sürede en ufak bir umut vermemiş insan için heba etmeli misin? yoksa zamanın tadını mı çıkarmalısın? Buna karar ver... yeni denizlere yelken açmak için güzel zaman![]()
Haklısında bu kız kendini ulaşılmaz yapmaya çalışıyor ama sadece o ulaşılmaz değil.ben ciddi bir insanım oda bana karşı samimi değil sorun bufarklı birileriyle konuşmayı dene. inan ki zamanla aşık oldugun kişinin hayallerindeki gibi mükemmel değil sıradan biri oldugunu farkediyorsun. 4 5 sene içeresinde bişey olmaması da garip bi durum. kendini oyalıcak bişeyler bulmalısın
Beni çok güzel ezdin ama internette çözüm aramak dışındaki şeyi bende internette arıyorum me yapayım4-5 sene boyunca sadece beklememişsindir umarım
vazgeçmek ya da unutmak senin elinde değil.
sadece mış gibi yaparsın
ama gerçek aklından çıkmaz
gerçekten de seviyorsan
unuttum desen bile o sana küçücük bi işaret gönderse yine onun peşinden gidersin
bu konuda senin dışında kimse bir şey yapamaz
masum masum beklemektense bi şeyler yap unutmaya çalışmak ya da internette çözüm aramak dışında
Abi çok zor be
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Gönül ister kaç senelik gönlünü verdiğin kızı
Lütfen yardım edin![]()
2 senedir hoşlandıgım bi kız var. kızlar ufak ufak konuşmaya başladım. oda bana bakıyor gibi. ama gidipte konuşamıyorum bi türlü. beni reddedicek diye korkuyorumeyvallah kardeşim
Haklısında bu kız kendini ulaşılmaz yapmaya çalışıyor ama sadece o ulaşılmaz değil.ben ciddi bir insanım oda bana karşı samimi değil sorun bu
Beni çok güzel ezdin ama internette çözüm aramak dışındaki şeyi bende internette arıyorum me yapayım
Arkadaşlar kıza 4,5 senedir aşığım aramızda hiçbişey olamaması beni delirtiyor,unutmam(sallamam)gerektiğini biliyorum ve ne yapmalıyım,unutmayasımda var vargeçesim yok lütfen ciddiyetle yardım edin
Herkese teşekkürler
Lise 1Şuan kaçıncı sınıfsın?
NedenkiLise 1 de bende boyle bi olay yasadim gitttim konustum cok kotu olaylar yasadim hala cocukluk sizofrenimdir akilliysan kosarak uzaklas ordan
Emin olki unutmanın tek yolu Dinine olan bağlılığı artırmandır bol bol namaz kıl allah sana yardımcı olur.
Umurım unutursun.
İyi Forumlar.
Din ne alaka simdi
Zor unutursun kardeşim.Hemde aranızda hiç bir şey olmamışsa...Arkadaşlar kıza 4,5 senedir aşığım aramızda hiçbişey olamaması beni delirtiyor,unutmam(sallamam)gerektiğini biliyorum ve ne yapmalıyım,unutmayasımda var vargeçesim yok lütfen ciddiyetle yardım edin