Uzun süreli aşık olduğum kızı nasıl unuturum

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar kıza 4,5 senedir aşığım aramızda hiçbişey olamaması beni delirtiyor,unutmam(sallamam)gerektiğini biliyorum ve ne yapmalıyım,unutmayasımda var vargeçesim yok lütfen ciddiyetle yardım edin

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kıza 4,5 senedir aşığım aramızda hiçbişey olamaması beni delirtiyor,unutmam(sallamam)gerektiğini biliyorum ve ne yapmalıyım,unutmayasımda var vargeçesim yok lütfen ciddiyetle yardım edin
kardeşim kendine bi kız arkadaş bul unutursun (unutmak mümkün olmasada)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
kardeşim kendine bi kız arkadaş bul unutursun (unutmak mümkün olmasada)
Abi çok zor be

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gönül ister kaç senelik gönlünü verdiğin kızı

Lütfen yardım edin :(

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şunu düşün; dünyada hiç kimse 4.5 sene peşinden koşmaya değmez... bahar gelmiş, yaz gelmiş, tam sevgili ile gezme tozma zamanında sen kendini sana bu kadar sürede en ufak bir umut vermemiş insan için heba etmeli misin? yoksa zamanın tadını mı çıkarmalısın? Buna karar ver... yeni denizlere yelken açmak için güzel zaman :)

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zor ama kendine onu unutturacak uğraşlar bulmaya çalış.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ihtiyac sahiplerine yardim etmeyi dene emin ol sahip oldugun seylerin farkina varirsin ve bu olayi da unutmus olursun

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
4-5 sene boyunca sadece beklememişsindir umarım
vazgeçmek ya da unutmak senin elinde değil.
sadece mış gibi yaparsın
ama gerçek aklından çıkmaz

gerçekten de seviyorsan
unuttum desen bile o sana küçücük bi işaret gönderse yine onun peşinden gidersin
bu konuda senin dışında kimse bir şey yapamaz

masum masum beklemektense bi şeyler yap unutmaya çalışmak ya da internette çözüm aramak dışında

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Unutmak yok, alışmak var. Alışamazsın. Onun sana gülümsemesi bile sana umut verir. Sıcacık bir bakışı bile hayatındaki en mutlu anlardan biridir. Kısacası, işin çok zor.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
farklı birileriyle konuşmayı dene. inan ki zamanla aşık oldugun kişinin hayallerindeki gibi mükemmel değil sıradan biri oldugunu farkediyorsun. 4 5 sene içeresinde bişey olmaması da garip bi durum. kendini oyalıcak bişeyler bulmalısın

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
şunu düşün; dünyada hiç kimse 4.5 sene peşinden koşmaya değmez... bahar gelmiş, yaz gelmiş, tam sevgili ile gezme tozma zamanında sen kendini sana bu kadar sürede en ufak bir umut vermemiş insan için heba etmeli misin? yoksa zamanın tadını mı çıkarmalısın? Buna karar ver... yeni denizlere yelken açmak için güzel zaman :)
eyvallah kardeşim

farklı birileriyle konuşmayı dene. inan ki zamanla aşık oldugun kişinin hayallerindeki gibi mükemmel değil sıradan biri oldugunu farkediyorsun. 4 5 sene içeresinde bişey olmaması da garip bi durum. kendini oyalıcak bişeyler bulmalısın
Haklısında bu kız kendini ulaşılmaz yapmaya çalışıyor ama sadece o ulaşılmaz değil.ben ciddi bir insanım oda bana karşı samimi değil sorun bu

4-5 sene boyunca sadece beklememişsindir umarım
vazgeçmek ya da unutmak senin elinde değil.
sadece mış gibi yaparsın
ama gerçek aklından çıkmaz

gerçekten de seviyorsan
unuttum desen bile o sana küçücük bi işaret gönderse yine onun peşinden gidersin
bu konuda senin dışında kimse bir şey yapamaz

masum masum beklemektense bi şeyler yap unutmaya çalışmak ya da internette çözüm aramak dışında
Beni çok güzel ezdin ama internette çözüm aramak dışındaki şeyi bende internette arıyorum me yapayım

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi çok zor be

Gönül ister kaç senelik gönlünü verdiğin kızı

Lütfen yardım edin :(

kardeşim sen zor olanı başar ,kendini başka kızlara ver eğer olmuyasa tek çare o kızla konuşmak ve onu kendine aşık etmek olmalı ,yoksa kolay kolay olmaz bu iş

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
eyvallah kardeşim

Haklısında bu kız kendini ulaşılmaz yapmaya çalışıyor ama sadece o ulaşılmaz değil.ben ciddi bir insanım oda bana karşı samimi değil sorun bu

Beni çok güzel ezdin ama internette çözüm aramak dışındaki şeyi bende internette arıyorum me yapayım
2 senedir hoşlandıgım bi kız var. kızlar ufak ufak konuşmaya başladım. oda bana bakıyor gibi. ama gidipte konuşamıyorum bi türlü. beni reddedicek diye korkuyorum :) zaman geçtikçe hevesim kaçtı. görünce bişeyler hissedemiyorum artık. yani kardeş zamanla hiç bişey olmuyor. unutup gidiyorsun. vazgeçmek bazen en iyisi olabiliyor. senin olayda benimki gibi kangıgren olmuş. en iyisi kesip atmak.

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emin olki unutmanın tek yolu Dinine olan bağlılığı artırmandır bol bol namaz kıl allah sana yardımcı olur.

Umurım unutursun.

İyi Forumlar.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Sen şuan kaçıncı sınıfsın?

goed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lise 1 de bende boyle bi olay yasadim gitttim konustum cok kotu olaylar yasadim hala cocukluk sizofrenimdir akilliysan kosarak uzaklas ordan

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zor unutursun kardeşim.Hemde aranızda hiç bir şey olmamışsa...

Penthos.ST

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim 6 Sene Gecdi Sevmeyi Bırakalı Yada Öyle saniyorum Kendim 4 yıl rahat oldu Başkasıyla çıkıyor Ama Nedense her Gece Yada Yalniz olduğum Her An Aklima geliyor İçime Birşey oluyor anlamiyorum bi efkar geliyor amk nasıl kurtulucam