41korfezli41
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 55
MSI dizüstü bilgisayara sahibim. Uzun ömürlü kullanım için neler yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim?
Bu kadar şey yazacağına direk Linux Mint kullan yazsaydın tam isabet olurduHer programı yükleme, antivirüs programın varsa kaldır windows defenderı aktif yap, grafikleri zorlayan oyunlar yükleme, cpu gpu ram sıcaklıklarına dikkat et 80 ve üzerine çıkmasınlar bunların haricinde uygulamaları ve driverlerini güncel tut
Windowsun vermiş olduğu rahatlıktan kimse vazgeçemiyor maalesefBu kadar şey yazacağına direk Linux Mint kullan yazsaydın tam isabet olurdu
Boş yapmaBu kadar şey yazacağına direk Linux Mint kullan yazsaydın tam isabet olurdu
Yazdığım neden zoruna gitti açıklarsan iyi olur.Boş yapma
linux hic kullanmadım. Nasıl linux kurulur falan da hiç bilmiyorum. Windows varken de Linux kullanmam gibi.Bu kadar şey yazacağına direk Linux Mint kullan yazsaydın tam isabet olurdu
Bence Youtube dan Linux Mint`e gözatlinux hic kullanmadım. Nasıl linux kurulur falan da hiç bilmiyorum. Windows varken de Linux kullanmam gibi.
Yaş kaç biraderYazdığım neden zoruna gitti açıklarsan iyi olur.
Bende de PL62 varTemizliğine dikkat et (içini)
Abimde gl62m var çok ısınıyor 6 yıldır sapasağlam 1 defa mavi ekran görmedi
Profilde varYaş kaç birader
Temizliğini süre olarak ne kadarda bir yapayım ve temizlik aletine ihtiyacım olur mu?Bilmediğin kaynaklardan indirme yapma.
Korsan yazılımlardan uzak dur.
Cihazının temizliğini rutin aralıklarla kontrol et.
Güncellemeleri sık sık takip et. Hata içeren güncellemeleri yüklemekten kaçın.
Bu konunun en boş yorumunu sen yapıyorsun. İşte ne güzel öneride bulunulmuş mint kur denmiş bunun neresi boş?Boş yapma
Adam sistem mi soruyor, iyi kullanım nasıl olur demiş. Ne konuşuyorsunBu konunun en boş yorumunu sen yapıyorsun. İşte ne güzel öneride bulunulmuş mint kur denmiş bunun neresi boş?