Uzun Kullanım Testi: Galaxy Note 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Uzun Kullanım Testi: Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4'ü daha önce detaylı bir şekilde incelemiştik. Şimdi yaklaşık 2 aylık kullanım deneyimimizle, Uzun Kullanım Testi yani UKT videosunu sizler için hazırladık.

Galaxy Note 4'ü nasıl buluyorsunuz? Ayrıca cihazı kullananların yorumları neler?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
odin ile rom flashlama yapınca knox sayacı artıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıyetten aksesuar bölümüne gelince hangi samsung şubesine sorarsam sorayım note 4 ün otjınal şarj adaptörünü bulamadım. Avcılar samsung bayisine gittim 1 ay sonra 2. kez dedim şarj aletı varömı note 4 ün hızlı şarj v.s. adam demsın şuan yok ama başka marka var başka markadan kasıt yan sanayı bu küçük bir dükka ndeğil avcılar samsung bayisi arkadaşlar :)

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Daha önceden telefona Root yapılmış şuan güncelleme yapamıyorum Orjinal rom dosyası arıyorum servis ücret karşılığı yükleme yapıyor ben bunu kendim bulup yüklemek istiyorum var mı bilgisi olan?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Daha önceden telefona Root yapılmış şuan güncelleme yapamıyorum Orjinal rom dosyası arıyorum servis ücret karşılığı yükleme yapıyor ben bunu kendim bulup yüklemek istiyorum var mı bilgisi olan?
Sammobile de mevcut romlar var.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kies ile acil kurtarma bölümünden se indirebilirsin

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kies ile acil kurtarma bölümünden se indirebilirsin
Ben önce gerekli olanları hazırlayıp sonra yazayım gelişmeleri kurtarma yapıldığı zaman sıfırdan mı kurulum yapıyor ve sayaç olayına takılır mı.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tolga kardeşin telefonunu çok sevdiğini düşünüyorum, yazılım güncelleme konusunda LG'nin G3 modelini es geçmişler, kasım ayında Lollipop güncellemesini aldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 5s kullanıyorum note 4 almayı düşünüyorum yeni bir iphone çıkana kadar yeni modeller pek tatmin etmedi beni çok kararsızım ne önerirsiniz?