Uzmantv.com reklamları..

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Acaip rezil bir site.İnsan yaptığı bir işi bu kadar mı paraya döker arkadaş siteye adım attığın an reklamlar reklamlar...Her videodan önce 30 sn.lik reklam kaçınılmaz.Siz ne düşünüyorsunuz ?

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hiçbir işe yaradığını görmedim üzerinde yarım saat konuşulacak şeyi 3 dakikalık video ile geçiyorlar. nedir kelimesinin karşılığı tamamen içerikte başka hiçbir şey yok. Sitenin şu anki halini hiç bilmiyorum ama içerik 5 para etmez.

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaip rezil bir site.İnsan yaptığı bir işi bu kadar mı paraya döker arkadaş siteye adım attığın an reklamlar reklamlar...Her videodan önce 30 sn.lik reklam kaçınılmaz.Siz ne düşünüyorsunuz ?

Bence çok yararlı bir site . Ben çok beğeniyorum . Onlarında emeklerinin karşılığı bir nevi reklamlar . Ama sizde haklısınız biraz fazla reklam var .

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence çok yararlı bir site . Ben çok beğeniyorum . Onlarında emeklerinin karşılığı bir nevi reklamlar . Ama sizde haklısınız biraz fazla reklam var .
Hadi videodaki reklamları geçtim neredeyse her kelimeye köprü ekleyip reklam yapıyorlar ayıp ya.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Yok la ben kıravat bağlamayı ordan öğrendim. Bide nasıl derz dolgusu yapılır :D :D

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi videodaki reklamları geçtim neredeyse her kelimeye köprü ekleyip reklam yapıyorlar ayıp ya.

Ona bakarsanız pek çok sitede böyle işler mevcut . Yani önemli siteden faydalanmak , kullanmak . Sosyal Medya'da olumlu yorumlar alan bir site . Belli bir kitlesi mevcut . Beğenmediyseniz alternatif olarak timsah.com'da deneyebilirsiniz .

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
reklam olmayan sitemi var bir çok konudada yararlılar videoları özellikle kafa ütülememesi için kısa tutuluyor yoksa on saatte anlatırlar ama tabi her kullanıcının bakış açısı farklı oluyor

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Çok yararlı buluyorum ben o siteyi. Reklam olacak tabi abartmamak kay ile para kazanmaları gerek sonuçta

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Reklam koymayıp bağış isteseler yapacak mıydınız ?

Biraz mantıklı düşünün.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ona bakarsanız şu an SDN forumdayız ve afferdersiniz yönetici kardeşler para kazanmak için bir yerlerini yırtmıyorlar düzgünce işlerini yapıyor adamlar.

Fix or xxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fazla abartilmamasi lazim bence çok reklam var dedikleri gibi ama ote yandan da mazur görülmesi gerek babalarininhayrina ugrasmiyolar

sulugoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi de o adamlar da hayır için iş yapmıyor.para kazanmak zorunda

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
nasıl tv yi dene o da güzel bir site

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
müthiş site ama aşırı reklam var.bi doygunluğa ulaşamadılar

aytena

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef o kadar insanı çalıştırmak, videolar çekmek vs masraflı işler para kazanmak zorundalar, parayı da reklamdan kazanmak zorundalar. ben de video izlerken reklam görmekten nefret ediyorum ama bu böyle...

wnsjeep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Giderlerine bakılır ise reklamın olması doğal gibi görünüyor paralı olsa kim izleyecek?
Birde şöyle bir durum var gazetelerde para ile satılıyor ama bir sürü reklam alıyorlar, adamlar en azından ücretsiz yayın yapıp reklam alıyor.

egeym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adblock kurun rahatınıza bakın. Ama Adblock Plus'tan ne olursa olsun uzak durun.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
En kolay yöntem sayfa kaynağını gösterip .mp4 diye aramak çıkan linki yeni sayfada açarsanız direk video açılıyor reklam görmek zorunda değilsiniz.

UcmayanTekmexD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O site genede kötü bir site değil.Birçok iyi bilgiler videolar var.Her konuda uzman burada çağrışımıda yapıyor ya.Cidden yararlı bir site.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Ben bu reklam işine verilen tepkiyi anlayamıyorum. Tamam reklam vermesinler öyle ferah ferah gezin sitede oooh kebap. e bu adamlar nereden para kazanacaklar? Domain'i ayrı para o videoyu yayınlamak için kullandıkları yazılımlar, donanımlar ayrı para, nereden gelecek bu değirmenin suyu?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Ben bu reklam işine verilen tepkiyi anlayamıyorum. Tamam reklam vermesinler öyle ferah ferah gezin sitede oooh kebap. e bu adamlar nereden para kazanacaklar? Domain'i ayrı para o videoyu yayınlamak için kullandıkları yazılımlar, donanımlar ayrı para, nereden gelecek bu değirmenin suyu?
Bizim milletimiz en basit yoldan para vermeden en kaliteli hizmeti ister. Yalnız kendi aldığı maaşı ya da kazandığı parayı her zaman az görür. İster çok çalışsın isterse de az çalışsın. Farketmez. [emoji102]