Haber Uzmanlardan Ethereum (ETH) Fiyat Tahmini: Sırada Ne Var?

Bu konuyu okuyanlar

tafıl

Öğrenci
Katılım
26 Nisan 2022
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
31
KISACA
    • Kripto para piyasası sakin.
    • Ethereum ise 1.200 dolar seviyelerinde.
    • Peki lider altcoin için kısa vadede yön neresi olacak?
    [*]
ethereum-eth-hodl-stake-yorum-analiz-850x478.jpeg.webp

Ethereum (ETH) yılın son günlerinde stabil bir görüntü sergiliyor. Lider altcoin uzun bir süredir 1.200 dolar seviyelerinde. Analistlerin kısa vade beklentileri ise karışık.

Ethereum, kısa tarihinin en hareketli yıllarından birini geçirdi. 2022 birçok açıdan Ethereum ağında ilkleri yaşadı. Yıllardır beklenen Merge, yani büyük geçiş yaz aylarında tamamlandı.

Böylece Ethereum ağı, Proof of Work sisteminden Proof of Stake’e geçiş yaptı. Yaklaşık 100 gün önce yaşanan bu geçiş ile birlikte ağın enerji tüketimi %99 oranında düştü.
Bu büyük gelişmenin yanında ağ üzerindeki yatırımcı hareketliliği de arttı. Beaconcha.in’e göre ağ üzerinde kilitlenmiş ETH miktarı (TVL) 15 milyonu aştı. Bu toplam arzın %13’üne denk geliyor. Yaklaşık 19 milyar dolarlık bu kilitli varlık ile birlikte validatör sayısı da 490 bini buldu.

Yine yıl içerisinde NFT ekosistemi, Ethereum ağı üzerinde büyümeye devam etti. Zincir üstü veri analiz sitelerine göre yıl içerisinde Ethereum, yaklaşık 23,7 milyar dolarlık NFT üretimi ve işlemi gördü.

Uzmanlar göre tüm bu önemli olaylar lider altcoin için olumlu bir görüntü sağlıyor. Öyle ki kimi analistler, Ethereum’un şu an hiçbir zaman olmadığı kadar güçlü olduğunu söylüyor. Ancak fiyat tarafında farklı görünüm ve beklentiler var.

Uzmanlardan Ethereum Tahmini​

Profit Blue, Ethereum’un 1.080 doları test edeceğini düşündüğünü açıkladı. Analiste göre özellikle teknik açıdan bakıldığında, tüm işaretler bu seviyeye uzanması muhtemel bir düşüşü göstermekte.
 
Son düzenleyen moderatör:

Son mesajlar

Üst