- Reaksiyon puanı
- 4,723
Bizim internet 100mb nasıl oluyor anlamıyorum, internet entermide ne oluyor kardeşim ana modem kablosu bağlama ise o kardeşimin odasına kendi PC sinde imkanı yokinternet 9 mb üstü olmalı ve ms 60 ın altında olmalı internet entermide ile bağlayın
Bizim internet 100mb nasıl oluyor anlamıyorum, internet entermide ne oluyor kardeşim ana modem kablosu bağlama ise o kardeşimin odasına kendi PC sinde imkanı yok
O nasıl oluyor kardeşim açıklar mısınEthernet telden yazmıştım
Devam etmesi lazım. Şuan sadece akıcı bir deneyim yaşayıcağınız hakkında ön uyarıda bulunmuş.Arkadaşlar sonunda uzaktan bağlantı kodunu buldum telefonla eleştirdim ama şuan böyle bir sorun var üç bölümde kırmızı ünlem var bunları nasıl yeşil tik yapabilirim
Evden uzaklaştığımda olmuyor açılmıyor ve bağlandı 10 haneli kodla kusursuz şekilde bağlandı hatta bazen evdeyken bile açılmıyor çok garipDevam etmesi lazım. Şuan sadece akıcı bir deneyim yaşayıcağınız hakkında ön uyarıda bulunmuş.
Yok WiFi ile bağlıKonsol ethernet kablosuylamı bağlı ?
İmkan var ama daimi olmaz kablo biraderin odada anca deneyebilirim.Ethernet ile bağlanma imkanınız varsa öyle deneyin.
Deneme amacı ile yapın.İmkan var ama daimi olmaz kablo biraderin odada anca deneyebilirim.
Ama oldu diyelim bu sefer sorun şu kablo olmadan nasıl olacak harici bir adet kablo daha çekilebilir mi, ve çekilse biraderin internet çok zayıflarmı ?