Uzak masaüstü için android uygulaması

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Merhaba arkadaslar. Şuan android tabletlerden uzak masaüstü bağlantisi için Microsoft Rdp Kullanıyoruz ama cok yavas calişiyor ve isteklerimizi karşilamiyor daha hızlı ve seri çalişan bi android uygulamasi arıyorum.Server baglantisini desteklemesi gerekiyor ve dokunmatik desteğinin de olmasi lazım ucretli ve ya ucretsiz olabilir.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Chrome Uzaktan Masa Üstü Programı Var Onu Kur.
Çok Rahat ve Hızlı.
Hem Android Hem İos ta mevcut.
Tabletten Pc ye Bağlanabiliyorsun.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Chrome Uzaktan Masa Üstü Programı Var Onu Kur.
Çok Rahat ve Hızlı.
Hem Android Hem İos ta mevcut.
Tabletten Pc ye Bağlanabiliyorsun.
Dediğiniz uygulamayi denemiştim ama Microsoftun rdp uygulaması daha hızlı hemde cok ugrastırıyor. Benim için gerekli olan internetin olmadıgı ortamda bile çalişa bilen local aği kullana bilen seri hızlı ve sade bir uygulama.Arastırıyorum bakalim teşekkürler cevabınız için

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Merhaba arkadaslar. Şuan android tabletlerden uzak masaüstü bağlantisi için Microsoft Rdp Kullanıyoruz ama cok yavas calişiyor ve isteklerimizi karşilamiyor daha hızlı ve seri çalişan bi android uygulamasi arıyorum.Server baglantisini desteklemesi gerekiyor ve dokunmatik desteğinin de olmasi lazım ucretli ve ya ucretsiz olabilir.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Ben şunu kullanıyorum. Tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tux.client&hl=tr