- Reaksiyon puanı
- 13,064
Twitch, son dönemde çok popüler olan bir yayın platformu.
Binlerce yayıncı izleyicilerine yayın yapıyor. Bu yolla geçinen birçok yayıncı bile var.
Yayıncılar, gelen bağışları sesli okutuyor genelde. Bu şekilde okumak zorunda kalmıyorlar.
Konumuz bir yayıncı. İsmi Asian Andy..
26 yaşında Los Angeles'ta yaşayan biri.
Yayın açıyor ve uyumaya başlıyor.
İzleyicilere, kendisini rahatsız etmelerini söyledi.
Yani bağış atmalarını istemiş oldu. Bağıştaki mesajlar sesli olarak seslendirileceği için güya izleyiciler adamı uyandıracak.
Tabii izleyiciler de rahatsız etti. O kadar çok bağış attılar ki toplam 16 bin dolar kazandı yayıncı.
Uber şoförlüğünden saatte 16 dolar kazandığını söyleyen Andy, bu paranın kendi için çok önemli olduğunu söyledi.
Açıkçası çok ilginç bir haber. Bu kadar kolay para kazanılıyorsa biz de yayıncılığa başlayalım
Siz ne düşünüyorsunuz? Ben çok şaşırdım.
Binlerce yayıncı izleyicilerine yayın yapıyor. Bu yolla geçinen birçok yayıncı bile var.
Yayıncılar, gelen bağışları sesli okutuyor genelde. Bu şekilde okumak zorunda kalmıyorlar.
Konumuz bir yayıncı. İsmi Asian Andy..
26 yaşında Los Angeles'ta yaşayan biri.
Yayın açıyor ve uyumaya başlıyor.
İzleyicilere, kendisini rahatsız etmelerini söyledi.
Yani bağış atmalarını istemiş oldu. Bağıştaki mesajlar sesli olarak seslendirileceği için güya izleyiciler adamı uyandıracak.
Tabii izleyiciler de rahatsız etti. O kadar çok bağış attılar ki toplam 16 bin dolar kazandı yayıncı.
Uber şoförlüğünden saatte 16 dolar kazandığını söyleyen Andy, bu paranın kendi için çok önemli olduğunu söyledi.
Açıkçası çok ilginç bir haber. Bu kadar kolay para kazanılıyorsa biz de yayıncılığa başlayalım
Siz ne düşünüyorsunuz? Ben çok şaşırdım.
Twitch yayıncısı Asian Andy, uyuyarak 16 bin dolar kazandı
Asian Andy isimli bir Twitch yayıncısı, canlı yayında sadece uyuyarak 16 bin dolar kazanmayı başardı.
www.ensonhaber.com