Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Kanım dondu izlerken bu vahşete neden kimse dur demiyor...
Kamplarda bundan beter davranılıyorEğer kamplarda böyle davranılıyorsa ayrı ş...efsizlik, eğer evlatlıklara böyle davranılıyorsa ayrı ş...efsizlik. Dünya çok acımasız olmaya başladı.
Çocukların çinli, Türk veya başka bir uyruklu olması farketmez. Allah belalarını versin.Video kan dorucu cinsten ama ben DoğuTürkistan ile direk bağlantı kuramadım.
Çocuklar DoğuTürkistanlıdan çok Çin'liye benziyor üstüne o şerefsiz adamda Çin'li gibi. Doğu Türkistan ile alakasız FAKE bir video olabilir.
Genelde Teyit.Org ta çoğu zaman böyle videolar çıkıyor ve genelde fake alakasız videoları Doğu Türkista diye yutturmaya çalışıyorlar.
Allah cezalarını versin bu pisliklerin..Kanım dondu izlerken bu vahşete neden kimse dur demiyor...
Nereli oldukları da farketmez o pislik bulunup cezalandırılmıştır umarımVideo kan dorucu cinsten ama ben DoğuTürkistan ile direk bağlantı kuramadım.
Çocuklar DoğuTürkistanlıdan çok Çin'liye benziyor üstüne o şerefsiz adamda Çin'li gibi. Doğu Türkistan ile alakasız FAKE bir video olabilir.
Genelde Teyit.Org ta çoğu zaman böyle videolar çıkıyor ve genelde fake alakasız videoları Doğu Türkista diye yutturmaya çalışıyorlar.
Nereli oldukları da farketmez o pislik bulunup cezalandırılmıştır umarım
bu konuda çok haklısın propaganda en önemli araçtırO konuda hem fikirim. Yapan Kimse cezalandırılsın gerekirse gebertilsin zaten. Allah Belasını versin cehennemlerde yansın.
Benim kızdığım sürekli her video bir kuruma topluluğa veya ülkeye mal edilik kin ve nefret doğurmaya çalışan insanlar var. Eskiden sürekli atılıdı Kürtler şunu yapmış bunu yapmış diye ( Altta altta kürt nefreti olsun diye pompalanırdı ) O bitti sonra Suriye'liler başladı. Yok tecavüzcü Suriyeli hırsız Suriyeli şunu yapan flan onlara nefret olsun diye. Bu aralarda onlarca video atılıyor DoğuTürkistan'da Türklere yapılanlar diye. ( Yüzde 90'ı fake başka ülke veya millet çıkıyor. Bunları kanıtlayan siteler var. başka başka ülkeier koyup alın görün Çin Böyle Rusya şöye İran'da bu var diye alttan altta o ülkelere nefret duyalım Amerikaya yanaşalım diye yapılıyor gibi geliyor bana. )
Elleri KırılasıcısaKanım dondu izlerken bu vahşete neden kimse dur demiyor...
bu konuda çok haklısın propaganda en önemli araçtır
alttan altta o ülkelere nefret duyalım Amerikaya yanaşalım diye yapılıyor gibi geliyor bana. )