ShiftDelete.Net
Teknolojiye dair her şey!
- Reaksiyon puanı
- 583

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
Xs,Se 2020 gibi cihazlar varken 8 plus bence alınmaz.Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda bizlere uzun zamandır sorulan iPhone 8 Plus alınır mı, iPhone 8 Plus özellikleri hala mutlu eder mi sorularını cevaplıyoruz. iPhone SE vs iPhone 8 Plus – Bu hatayı yapmayın iPhone 8 Plus alınır mı? Diğer güncel modellere nazaran daha uygun fiyatlı bir […]
Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
Milletin daha 8 Plus'a yetecek parası yoktur sen daha Xs, SE 2020 diyorsun.Xs,Se 2020 gibi cihazlar varken 8 plus bence alınmaz.
Ne biliyorsun olmadığını? iPhone 11 Pro Max kullanan bir sürü insan gördüm.Parası olan alıyor.Milletin daha 8 Plus'a yetecek parası yoktur sen daha Xs, SE 2020 diyorsun.
SE derken ? SE 8 Plus'tan düşük bir model.Ne biliyorsun olmadığını? iPhone 11 Pro Max kullanan bir sürü insan gördüm.Parası olan alıyor.
Tabii herkez zengin zatenNe biliyorsun olmadığını? iPhone 11 Pro Max kullanan bir sürü insan gördüm.Parası olan alıyor.
A13 bionic işlemciye sahip Se 2020 den bahsediyorum.Kendi fikrimi söyledim.8 plus ve aşağısını almak isteyene saygı duyarım ama ben İphone alacaksan Se 2020 yada xs alırdım.SE derken ? SE 8 Plus'tan düşük bir model.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabii herkez zengin zaten![]()