Vestel iyimi tv de 1000tl ye philips var o nasıldır80 ekran bunlar var mesela HD
https://www.teknosa.com/lg-32mn19hm...MI2dnI8ajx4gIVyOF3Ch3JYQxjEAQYBSABEgIi5PD_BwE...
https://www.teknosa.com/samsung-32n5000-32-5-serisi-hd-tv-p-110019090https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...VS9OyCh289QtnEAQYASABEgJCJfD_BwE&gclsrc=aw.dsA101, Bim vs uygun fiyatlı televizyonlar getiriyor orayı da takip edin. Marka olarak sırasıyla LG, Samsung, Philips, Arçelik, Vestel gibilerini tercih etmeye çalışın. Başınız ağrımasın sonra ölü pikseldir sestir görüntüdür...
Hd 720p iyi olur muModel olarak bir şey diyemem uzun zamandır arastirmadim ama LG bir numara diyebilirim. Ne kadar marka duyduysam hepsinde ufakta olsa bir sorun var. LG indirim kovala. En az 5 yıl kullanırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de oda boyutu ile TV'nin boyut seçimi çok önemli aksi takdirde baş ağrısı yapıyor. Odan küçükse çok büyük bir TV alma, çok sorun çekersin.
Hd 720p iyi olur mu
Küçük fazla büyük değil 9 10 metre kareOdanın ortalama büyüklüğünü söylersen sana bir tavsiyede bulunabilirim veya televizyon ve senin bakacağının koltuk arasının mesafesini söylersen bakarım.
Bu fiyatları veremem a101 e helen hı level vb markalar nasıl vestel üretimihttps://www.hepsiburada.com/samsung...rt-led-televizyon-p-HBV00000ES9FK?magaza=220V
https://www.hepsiburada.com/philips...art-led-tv-p-HBV00000GKS84?magaza=Hepsiburada
https://www.hepsiburada.com/lg-43lk...-hd-smart-led-tv-p-HBV00000C091C?magaza=ARGOS
3 Farklı markadan hesaplı ve kaliteli ürünler çıkarmaya çalıştım. Bunlarin hepsi Full HD ve İnternet özelliği (işletim sistemi) sahip. Eğer İnternet özelliği istemesezsen daha uygunları var.
Bu fiyatları veremem a101 e helen hı level vb markalar nasıl vestel üretimi
Teşekkürlerhttps://www.a101.com.tr/elektronik/...MI7K-bpsfy4gIVBp7VCh1wKAkREAQYASABEgLlqvD_BwE
Uzun süre kullanırsın normal bir kullanıcı için görüntü de tatmin eder. Usb girisi vs. vardır. Dahili Uydu alıcısı vardır. Ama İnternet vs. Yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer markalarda kurulum ücretsizdir ve kurulumu onlar yapmazsa garantiden çıkar fakat bu ürünün kurulumu ücretlidir ve onlar yapmasa dahi garantiden çıkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Odamda kullandığım televizyon 5 veya 6 senedir kullanıyorum. Ps3 takılı üstünde tek onun için acıyorum diyebilirim. Bir de arada sırada Harddisk'e film atıp izliyoruz. İnternet özelliği de var oradan YouTube vs. girebilir yorsun. Özellikler böyle kendin kesene göre karar ver.