Uygulama durduruldu hatası

themir1905

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Merhaba Arkadaşlar öncellikle konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın. Telefonumun markası Samsung Galaxy J7 Core Clash Royale adlı oyuna girdiğimde "Clash Royale Durduruldu" hatası alıyorum ve bu sadece bu oyun için geçerli başka uygulamalarda böyle sorun olmuyor o kadar araştırıyorum bir türlü sorunu bulamadım sıkıldım bu hatadan. Sorunu biliyorsanız lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20171226-224306.png
    Screenshot_20171226-224306.png
    428.2 KB · Görüntüleme: 965
M

Murat Burç

SDN Okuru
Büyük ihtimal geliştiricinin suçu cihazı bir sıfırlamayı ve ilk olarak clash royalei kurmayo deneyin belki çakisan uygulama vardır baska yasayan var mi bu telefonda araştırın

themir1905

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Büyük ihtimal geliştiricinin suçu cihazı bir sıfırlamayı ve ilk olarak clash royalei kurmayo deneyin belki çakisan uygulama vardır baska yasayan var mi bu telefonda araştırın
Hocam benim kuzenimde yaşıyor fakat onun telefonu Samsung Galaxy J2

---- Mesajlar birleştirildi ----

Telefonun fabrika ayarlarını sıfırladım verilerini önbelleğini temizledim olmuyor.

Son düzenleme:

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Konuya gönderilen mesajlara baktığımda J serisi telefonlarında bu tür problem yaşandığını görüyorum, bu geliştiricinin suçu olmayabilir, cihazların uyumsuzluğu olabilir.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Benim telefonumda j7 prime ve ben hergün tüm uygulamalarda bu sorunu yaşıyorum. Fabrika ayarlarına sıfırladığım ve hic bir uygulama yüklemedigim halde tekrar ediyor. Bi çözüm bulamıyorum.