Uygulama Depolama Alanını Nasıl Arttırabilirim ?

blu marino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamaları kurduğumuz depolama alanını nasıl yükseltebilirim 143 mb alan var 16 mb boş yer kaldı ne whatsapp'ın güncellemelerini ne facebook'un güncellemelerini yapabiliyorum yeterli alan yok uyarısı veriyor bu alanı arttırabilir miyim ?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Telefonun marka ve modeli nedir?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
http://www.mediafire.com/?hlkbppqu5m4puk8

Şu linkteki programı indirip unzip yapıyoruz önce. Sonra da telefonu bilgisayara bağla ve usb hata ayıklamayı seç. oneclick.exe dosyasını sağ tık yönetici olarak çalıştır de. Açılan pencerede android sdk kutusunun yanındaki soru işaretine tıkla. sonrasında altındaki kutuda hafıza kartı ibaresini seç ve ayarla de. Hepsi bu kadar. Bundan sonra tüm uygulamalarını sd karta taşıyabilirsin.

blu marino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.mediafire.com/?hlkbppqu5m4puk8

Şu linkteki programı indirip unzip yapıyoruz önce. Sonra da telefonu bilgisayara bağla ve usb hata ayıklamayı seç. oneclick.exe dosyasını sağ tık yönetici olarak çalıştır de. Açılan pencerede android sdk kutusunun yanındaki soru işaretine tıkla. sonrasında altındaki kutuda hafıza kartı ibaresini seç ve ayarla de. Hepsi bu kadar. Bundan sonra tüm uygulamalarını sd karta taşıyabilirsin.

Deniyorum şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum glaxy ace clean master la gereksiz dosyaları sildim bi çok muziklerimi ve uygulamalarımı kaldırdıgım halde eskiden yükledigim whatsapp'ı yükleyemiyorum boş alan oldugu halde hata veriyo ve yeterli depolama alanı yok diyor lütfen yardımcı olur musunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
google playdan facebook indiriyorum ama facebook açılırken bir dakika diyor sonra alan yok diyor uygulamaları yönet diyor açılmyor nolur yadım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende galxi yang var clean master i de indirmiyor ne yap
abilirim. uygulama indirmeden telefondakileri sd karta taşıyabilirmiyim