AbdullahKARA07
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
Yeni üye oldum ücretlimi
Bruh Moment öyle bir andır ki...Siteye ilk girdiğimde atmıştım vay be tam 2 sene olmuş
2. yıl vergisini ver bakayım XDSiteye ilk girdiğimde atmıştım vay be tam 2 sene olmuş
Merhabalar Abdullah Bey,Siteye ilk girdiğimde atmıştım vay be tam 2 sene olmuş
nE?Merhabalar Abdullah Bey,
Üyelik ücretinizi 2 senedir ödemediğiniz sistemimize düşmüş bulunmakta. 1 hafta içerisinde asgarisini ödemediğiniz hâlde hesabınız askıya alınacaktır.
Ölüyordum, ah kalbim...Merhabalar Abdullah Bey,
Üyelik ücretinizi 2 senedir ödemediğiniz sistemimize düşmüş bulunmakta. 1 hafta içerisinde asgarisini ödemediğiniz hâlde hesabınız askıya alınacaktır.
Tabi vergi abi ne istersen2. yıl vergisini ver bakayım XD
Merhabalar Abdullah Bey,
Yalan yok ilk kayıt olduğumda aklıma gelmişti ??
.dYalan yok ilk kayıt olduğumda aklıma gelmişti ??
Harbidenmi knk ????Ücretsiz![]()
Dostum ücretli burayı. Naneyi yedin sen. Vergi bile mi ödemedin ?Siteye ilk girdiğimde atmıştım vay be tam 2 sene olmuş
Hesabıma bir bakayım demiştim görünce yazayım dedim bu kadar etkileşim alacağını bilmiyordumKonuyu neden hortlattin?
Vay arkadaş yıl 2020 gözler bunuda gördü![]()
İnanmazsın ama evet..d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbidenmi knk ????
D-dostum borcum ne kadardıDostum ücretli burayı. Naneyi yedin sen. Vergi bile mi ödemedin ?
Ben ciddiyim. 2019 öncesi kullanıcılar her ay haraç veriyor ? Benim eski hesabım yüzünden bende her ay haraç veriyorum.D-dostum borcum ne kadardı
Ödemediğiniz için faize girdi ve 150kD-dostum borcum ne kadardı
Ben 2019 dan sonra katıldım bu arada çaktırma ?Nen ciddiyim. 2019 öncesi kullanıcılar her ay haraç veriyor ?
10 Aralık 2018. Bir aylık harç ücretini alalım efendim.Ben 2019 dan sonra katıldım bu arada çaktırma ?
Ben öğrenciyim yokmu Bi indirim falan10 Aralık 2018. Bir aylık harç ücretini alalım efendim.
Ücretsiz sandığın forum ücretlidir ve 2 senedir kullanıyorsundurBruh Moment öyle bir andır ki...
Tabii. Aşağıdaki tabloda fiyatlarımıza yer verilmiştir:Busted
Ben öğrenciyim yokmu Bi indirim falan
Normal: | 1899₺ |
Gazi: | 1299₺ |
Öğrenci: | 1599₺ |
50+ üzeri: | 1499₺ |
Isyan çıkarsa ne olur peki ?Tabii. Aşağıdaki tabloda fiyatlarımıza yer verilmiştir:
Normal: 1899₺ Gazi: 1299₺ Öğrenci: 1599₺ 50+ üzeri: 1499₺