H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadarlar yardımcı olurlarsa sevinirim arkadaşlar yaklaşık bir aydır bilgilerimi nereden bulmuşlar bimiyorum leydix adında bir dolandırıcılık sitesine haberim dışında üye yapılmış durumdayım beni hergün kadınlardan gelmiş gibi mail yağmuruna tutuyorlar internette gördüğüm kadarı ile bu yolla pek çok insanı dolandırmışlar çeşitli üyelik derecelerine göre ücret alarak benim sorunum bu sahtekarları nereye nasıl şikayet edebileceğim birde bu siteden ismimi nasıl sildirebileceğim birkaçkez mail attım cevap vermiyorlar

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu tur siteler uyelik bilgilerini daha once uye oldugunuz baska sitelerden aliyorlar veya caliyorlar. uyeligi iptal etmek de pek mumkun degil. belki mail atip mahkemeye vermek ile tehdit ederseniz ise yarayabilir. bunun disinda eposta hesabinizda gelen maillleri engellmekten baska care yok maalesef.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım;
Hocam böyle sorunlar oluyor bazı şikayet yerlerine (sitelerine, örneyim sikayetvar.com'a yazın) böylece bi sonuç alabilirsiniz ve o mailleri spam falan diye şikayet edin ve engelleyin belki bu çözüm olabilir bu arada gir adını falan yanlış saçma sapan şeylerle değiştir

comendita

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba,
benim sorunum sizinkine benzer birşey.erkek arkadaşımın maıl adresine girdiğimde önemsiz e-posta kutusunda leydix sitesinden gelen bir yığın mesajı gördüm.mesajda kullanıcı adı ve şifre yazdığından siteye giriş yaptım ve şok geçirdim.bi sürü saçmasapan mesaj ve en kötüsü profil resimlerinde onun birkaç yıl önce çekilmiş 3 resimleri vardı.doğum tarihinin yılı tutuyor.şifrenin baş harfi onnu adının baş harfiydi ve şifrenin sonundaki sayı onun memleketinin plaka kodu.afedersiniz fazla detaya girdim ama sorun şu ki ona bunları sert bi şekilde söylediğimde kesinlikle kabul etmedi ve başkasının yapmış olabileceğini söyledi.bir garip yanıda şu: daha önce netlog sitesindeki kullanıcı adıyla leydix teki kullanıcı adı aynı.bana fikir verirmisiniz?o insanı yanlış yeremi suçladım?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Netlog mu?Şikayetçi arkadaşlara sormak gerek onlarında netlog hesabı varmı yada benzeri başka bir sitede hesapları