ahmet27300
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Üyelik nasıl silinir?
Neden ayrılmak istiyorsun kardeşim? Ortamı mı beğenmedin?Üyelik nasıl silinir?
nasıl nereden gireceğim?Hesabı devre dışı bırakma var sanırım oradan.
Abi yada işin daha komiği sorunu çözülünce konuyu editleyip SORUN ÇÖZÜLDÜ tarzında şeyler yazıyor. Bu tarz üyeleri aslında kalıcı banlansa yeridir, bencil kişilerin aramızda olmasına gerek yok.Daha saçması şu sorununu yazıyor cevaplar geliyor sonra raporluyor konu benim konum silin. İşi görüldü ya hemen silin peki buradaki birlmem kaç bin mesaj sahibi ? Bu konulardan faydalananlar ne olacak internetteki tek sorun yaşayan siz değilsiniz ne konunuz silinir ne mesajınız bu kadar bencil olmayın.
Yapacak bir şey yok güzel abim. Bunlara tek çare yaptırım uygulamak bir şeyi kaybedince ancak öyle anlarlar.Sağolsun üyelerimiz insanlara faydalı olalım diye rehberler açıyor bilgisi olanlar sorunları çözmeye çalışıyorlar ama bu insanlar kendilerine faydaları yokki insanlara faydası olsun.
Murat Bey, bugün döktürüyorsunuz yine. ?Sağolsun üyelerimiz insanlara faydalı olalım diye rehberler açıyor bilgisi olanlar sorunları çözmeye çalışıyorlar ama bu insanlar kendilerine faydaları yokki insanlara faydası olsun.
Yok bea biz kim döktürmek kim olanları yazıyoruz bazen bizde içimizi dökelim sorunlarımızı yazalım değilmiMurat Bey, bugün döktürüyorsunuz yine. ?
O kötü değil. O düzenleme süresi geçmediyse başlığa [Çözüldü] (soruna çözüm ararken yazılan başlık) yazmak bana daha iyi geliyor. SDN'ye o buton gelmeli.Abi yada işin daha komiği sorunu çözülünce konuyu editleyip SORUN ÇÖZÜLDÜ tarzında şeyler yazıyor. Bu tarz üyeleri aslında kalıcı banlansa yeridir, bencil kişilerin aramızda olmasına gerek yok.
Yöneticilerle özel mesaj yoluyla iletişime geçin. Ama silinmez devre dışı bırakılır.Üyelik nasıl silinir?
Hayır bakın arkadaş problemini siliyor konu başlığı ÇÖZÜLDÜ içeriğide ÇÖZÜLDÜ. Öyle olunca o konuya yorum atan arkadaşların, yorumları otomatik olarak konuyla alakasız yorum oluyor yada şöyle bir şey de var ben denk geldim. Arkadaş örneğin "A" şeklinde konu açıyor, ondan sonra içeriğini değiştirip "B" yapıyor. Bunlar türünün tek örneği.O kötü değil. O düzenleme süresi geçmediyse başlığa [Çözüldü] (soruna çözüm ararken yazılan başlık) yazmak banadaha iyi geliyor.
Bence de başlık değiştirme yetkisi verilmemeli.Hayır bakın arkadaş problemini siliyor konu başlığı ÇÖZÜLDÜ içeriğide ÇÖZÜLDÜ. Öyle olunca o konuya yorum atan arkadaşların, yorumları otomatik olarak konuyla alakasız yorum oluyor yada şöyle bir şey de var ben denk geldim. Arkadaş örneğin "A" şeklinde konu açıyor, ondan sonra içeriğini değiştirip "B" yapıyor. Bunlar türünün tek örneği.
Moderatörlere mesaj yazarsın forumdan ayrılmak istiyorum diye.Onlarda atar seni.Üyelik nasıl silinir?