• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Üyeliğimin silinmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
Üyeliğimin silinmesini ve bütün açtığım mesajlar konuların silinmesini istiyorum.

Üyeliğinizi kendiniz dondurabilirsiniz, ancak prosedür gereği mesajlarınız silinemez.

Bu sadece sizin ile alakalı bir durum değil, forum geneli gönderilen mesajlar silinemez yada değiştirilemez.
Niye ? engelmi koydunuz benim yazdığım kişisel yazılarımı tutamazsınız.

Bunun gibi arkadaşlara "attention whore" derler ingilizcede.

verme o zaman zorlamı üye yaptılar

---- Mesajlar birleştirildi ----

yav he he[/QUOTE
o zaman git teknopata cümleyi bitirirken noktayı boşluk bırakıp koyduğun için timeout ye

Son düzenleme:
olur öyle şeyler yokmuşsun gibi davranabiliriz biz silmene gerek yok mesajları ve yorumları

Adam demiş ki "Benim yazdığım yazıları tutamazsınız." :D

Bi gülme geldi, nasıl gülüm bilemedim.

Goca goca profesörler bile böyle yapıyor ya, insan hayret ediyor -_- Okumuş; ama adam olamamış :)

Arkadaş birakmak istedigi icin biraz linç edilmeye çalişilmiş anlaşilan.. :rolleyes:

Hoşgörü ve anlayışlı olmalı, kırıcı olunmamalı.

Arkadaş birakmak istedigi icin biraz linç edilmeye çalişilmiş anlaşilan.. :rolleyes:
Bırakmak isteyen adam isminin üstüne tıklayıp çıkış yap butonuna basarak forumu bırakabilir. Bir gün sonra kimse ismini cismini hatırlamaz. Bu konu tamamiyle ilgi çekmek amacıyla açılmış.

Sizin dediğiniz gibidir belki de değildir.. "attention whore" yada " adam olamamış " gibi söylemler bana göre güzel olmamış.. Kaldı ki arkadaşımız kötü bir kelime kullanmamış..

Arkadaşımız kendi isteği ile hesabını dondurduğu için, konu kilit. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...