Üyelerini namaza kaldıran tek hediyeli forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rumi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi burda arkadaşlarımız güzel birşeyler yapmaya çalışmışlar
-nedir? :
insanları teşvik ederek dininin gereklerine davet etme (zorlamadan nezaketle!!) ve bunu hediyelerle pekiştirme
sırf bu takdire şayan bir davranış tebrik ederim..iyileştirmeye çok çok ihtiyacı var bu portalın üzülerek bir site dahi diyemiyorum ancaaakkk

sizleri bu azminizden dolayı kutluyorum
(ve eğer ihtiyaçınız var ise size HOST hizmeti sağlayacağım
Animasyon Tasarımcısıyım ve size Flash+Grafik+PHP+TASARIM+vs hususunda full destek vereceğim)

özelden bana ulaşın mesaj atın ve ücretsiz ilgileneceğim
SIRF ALLAH RIZASI İÇİN!!SIRF onun adına (HZ.MUHAMMED'imize a.s) yakışssın diye
ayrıca burda kalkıpta lütfen bu ilgime kimse birşeyi yakıştırmasın!
(Dünyaca ünlü birçok firma (örn:UNICEF) ile çalışıyorum sanat camiasi ve devlet sitelerinde çalışmalarım mevcut oldugundan zerre çıkarım olmayacaktır bu sözler ne reklam ne başka bir konuya binaen edilmemiştir menfi düşünülmemesi uğruna sarfediyorum
dedim ya hayır olsun arzu edilirse
GÜLLER EFENDİSİNE (a.s.) bizden nice güzellikler bedelsiz feda olsun..
O ki savaşları dahi savunma uğruna yapan Sevgililer sevgilisidir..
müslümanlar Saldırmaz SAVUNUR, genel yargıda budur
Tarihde bunu gösterir zaten..o da tarih okuyana okumayan kulaktan dolma bilgisizlikle savaşılcak kadar küçük bir din değil yüce bir dindir İslam
yaşayana ne mutlu hakkıyla!!yaşayana çelme takmaya çalışana ne yazık!! (Güneş balçıkla sıvanmaz..)

neden acaba birçok bilinçsiz kişi-ler Müslümanlığı kafa koparmaya meraklı cellatlar olarak nitelendirirken bir milyondan fazla insanı katledip bir müslüman ülkesine bayrak diken namusuna göz diken uluslararası arenaya dil uzatmaktansa yalakalığını her fırsatta yapıyorlarda iki hayır işlemye özenen insana çelme takmaya meraklı oluyorlar

ve diğerleri(eleştirmeye çalışanlar çalışırken bocalayıp kusanlar) :

ne kadar önyargılısınız sizler!!
burda bu arkadaşlar samimi bir şekilde İSLAM adına bir güzellik yapmaya çalışarak beleş bir domain ile bu işe başlamışlar kaldıkı o aldıkları google reklamlarının gelirini aldıkları beleş domainin beleş hostun kendisi kar güderek bu sayfada yayınlıyor bu arkadaşlara bir kuruş gitmiyor
ya az mantık çerçevesinde saldırın belki imkanları yok!!
belkide bilgileri yok bumudur insani davranış!!
sizler yani sürekli karalamaya çalışanlar ise bundan habersiz aciz aciz sürekli çedelleşiyorsunuz parolamızı unutuyorsunuz siz SDN'li değilmisiniz yoksa!!
BİLİYORSAN PAYLAŞ BİLMİYORSAN SUSSSS!!

evet nedir eleştiri
YAPICI olandır

Eleştri ile hakareti karıştırıp sürekli aşağılamak (zorbalıkla hadsizce alaycı uslublerle!!) değil ÇÖZÜM üretimine katkıda bulunmak gerek yoksa bu dünyamızı mahvettiğimiz gibi ahiretimizide boşu boşuna mahvederiz!!O zaman ne baba ne oğul ne kutsal ruhlar!! kurtaramaz emin olun!!

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Konu site tanıtımından çok gerginliğe yol açıyor.

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...