Üyelerini namaza kaldıran tek hediyeli forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafakutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000.uyemize cd,nisanda en çok msj atana avea kontur hediye, her ay,ay birincisi olana cd+ hediyeler kampanyalar sürecek,ayrıca üyelere dini sms ler yollayan ve üyelerini sabah namazına kaldıran tek hediyeli forum biziz, TÜRKİYEDE BİR İLK BİZDE!!!

http://www.canmuhammed.ile.biz (daha aktif oldugumuz site)
http://www.canahmed.ile.biz
radyomuz: www.radyotaz.ile.biZ

Mod Not: Lütfen konu açarken başlıkların ilk harflerinin büyük olmasına özen gösterelim.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ALLAH c.c Daha Güzel İcraatlara Muaffak Eylesin :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
kapatın kardeşim o siteleri ne gereksiz uğraşlar bunlar böyle, musrifcilik yapıyorsunuz interneti eskitiyor kullanılmaz hale getiriyorsunuz SİZ NE YAPIYORSUNUZ :# :@

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İyi, güzelde nefret ettiğiniz siteler kısmına da aynı şeyleri yazmışsınız. :I

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bigbigbird dedi ki:
kapatın kardeşim o siteleri ne gereksiz uğraşlar bunlar böyle, musrifcilik yapıyorsunuz interneti eskitiyor kullanılmaz hale getiriyorsunuz SİZ NE YAPIYORSUNUZ :# :@

Değil mi Senin Gibi Böyle Boş Boş Anlamsız Mesaj atmak varken ne gerek var Peygamberimizi Anlatmaya :@

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bigbigbird dedi ki:

sen ne dediginin farkında mısın :@
kötü demekle kalmayıp musrifcilik yapıyorsunuz demişsin nedir bu yaa :@

PcMaSTeR dedi ki:
bigbigbird dedi ki:

Değil mi Senin Gibi Böyle Boş Boş Anlamsız Mesaj atmak varken ne gerek var Peygamberimizi Anlatmaya :@

aynen
o kendisini bişey sanıyo galiba :@

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:
kapatın kardeşim o siteleri ne gereksiz uğraşlar bunlar böyle, musrifcilik yapıyorsunuz interneti eskitiyor kullanılmaz hale getiriyorsunuz SİZ NE YAPIYORSUNUZ
müsrifçilik,
internet eskitmek
interneti kullanılamaz hale getirmek,
:} öncelikle müsrifçilik olayına bittim, yepyeni bir kelime ve bir kavram, leblebici, muhallebiciden sonra müsrifçi ;D
internet eskimesi ??? :D "hanfendi internetiniz eskimiş, kompresörünü değiştirmemiz gerekiyor, ya da yenisini alın" gibi bişi mi bu internet
sonuncusu da süper:
"Necmettin abi naptın yaaaaa, bir siteye girdin ülkede internet omurgasını çökertip interneti kullanılmaz hale getirdin!"
inanın bahsi geçen siteyi bilmiyorum, daha girmedim, ama bırakın bu arkadaş yazsın. n'olur yazsın. böyle bir üyenin etki-tepki kazancı yüksek olur. CHP gibi bişi bu ya ;D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bırakın kardeşim insanların din duygusunu sömürmeyi :@ , kaldıracaksın ordan google reklamlarını kaldıracaksın o toplist zamazingolarını hiç bir kar amacı güdmeyeceksin ve yaptığın işin hakkını vereceksin ozaman seni anlından öperim.

kuran okuma seferberliğide neyin nesi oluyor bu tip sloganları görünce samimiyetinizden şüphe ediyorum :@

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:
bırakın kardeşim insanların din duygusunu sömürmeyi :@ , kaldıracaksın ordan google reklamlarını kaldıracaksın o toplist zamazingolarını hiç bir kar amacı güdmeyeceksin ve yaptığın işin hakkını vereceksin ozaman seni anlından öperim.
kuran okuma seferberliğide neyin nesi oluyor bu tip sloganları görünce samimiyetinizden şüphe ediyorum :@
bay kal'la antalya/da/lı olmak dışında bir akrabalığınız var mı? çok tanıdık geldi de...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
baba oğul ve kutsal ruh adına bu neeee :D

sonrada kalk bana ahkam kes cik cik cik :@ neye hizmet ettiğiniz belli değil sizin be :@ allah size ahirette hesap sormaz mı ki bu konu okadar hassa bi okadar ince ve narin canı sıkılan bu memlekette imam oluyor fetva veriyor yalan yanlış insanları bilgilendiriyor bak elin hırıstiyanı senin islam sitende bile reklam yapiyor ve sende bunu yayınlıyorsun ( utanmadan ) şimdi senmisin yanlış ben mi ?

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:

sonrada kalk bana ahkam kes cik cik cik :@ neye hizmet ettiğiniz belli değil sizin be :@ allah size ahirette hesap sormaz mı ki bu konu okadar hassa bi okadar ince ve narin canı sıkılan bu memlekette imam oluyor fetva veriyor yalan yanlış insanları bilgilendiriyor bak elin hırıstiyanı senin islam sitende bile reklam yapiyor ve sende bunu yayınlıyorsun ( utanmadan ) şimdi senmisin yanlış ben mi ?

o reklam google raklamlari, bula bula orasini buldunuz.

Kod:
Kullanıcılarımız toplam 57517 mesaj attılar
Toplam 1390 kayıtlı kullanıcımız var

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2000.uyemize cd,nisanda en çok msj atana avea kontur hediye, her ay,ay birincisi olana cd+ hediyeler kampanyalar sürecek,ayrıca üyelere dini sms ler yollayan ve üyelerini sabah namazına kaldıran tek hediyeli forum biziz,
arkadaşlar şimdi ben hediyeler için bu siteye üye olsam sabahtan akşama kadar kopyala-yapıştır yapsam, en cok içerik gonderen olsam,
hepiniz ayakta mı alkışlayacaksınız beni,
müslümanlık en iyi böyle mi olur,
dini sömürenleri hep alkışlıyorlar zaten,
bugune kadar çok gördük internette böyle şeyleri (kimileri yok ölüye fatiha okuttu(gir siteye tıkla fatihaya winampında fatiha calsın aha ölüye sevap işledin))
evet arkadaş iyi birşeyler yapmak istemiştir belki
fakat çok içten olsaydı o kadar reklam ve o kadar hediye olmazdı, karşılıksız olurdu, sürekli paylaşırdı ,
ve bi arkadaş bunları dedi diye dinsiz dediniz,
sorarım siz kimsiniz ki bi insanı dinden atma ya da dini hakkında yorum yapma lüksüne sahip sanarsınız kendinizi,
atalar para ile imanın kimde oldugu belli olmaz demiş,
gösterişe aldanmayı bırakın bence
o insanın sizden daha dinine bağlı ve dinini o kadar cok baglı ki en ufak kirliligin içine girmesini istemeyen biri olup olmadıgını bilemezsiniz....

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
daha öncede yazdım ama siteye ihtiyaç duymadığım için hiç girmedim. ama şu google reklamlarıyla iligli olarak şunu belirtmek isterim. Google reklamlarını aldığnıızda sayfadaki metinlere bağlı olarak verilen ilanları değerlendiriyor. Yani "müslüman" ibaresini gördüğün yere "incil" reklamımızı yapıştır deniyor Google sistemine, o da yapıştırıyor. Şimdi bunu göre site sahibinin Google reklamlarını hassasiyet göstererek devre dışı bırakması yerinde olur.
bu arada bu reklamlar hiç olmasa da, yapan kişi dünyanın en samimisi bile olsa bizden onu yeren ve sövenler çıkabilir o da ayrı.
tekrar belirteyim siteye hiç girmedim, iyi veya kötü bişi yaptıklarına dair bir yorumda bulunamıyorum.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ben daha sitenin içini incelemedim sadece ön sayfadan değerlendirme yaptım oda yetti bile şimdi içeriği kontrol edersem eminim yüzlerce yalan yanlış kaynağı belli olmayan hurafelerle karşılaşacam ve sinir kat sayım artacak o yuzden sizi yaradana havale ediyorum ahirette görüşürüz

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çok güzel yorumlar var helal olsun.. özellikle bigbigbird ün yorumunu çok beğendim.

mustafakutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:
ben daha sitenin içini incelemedim sadece ön sayfadan değerlendirme yaptım oda yetti bile şimdi içeriği kontrol edersem eminim yüzlerce yalan yanlış kaynağı belli olmayan hurafelerle karşılaşacam ve sinir kat sayım artacak o yuzden sizi yaradana havale ediyorum ahirette görüşürüz

yav nediyon sen adam gibi konus , site hazır site bu yuzden reklamları engelleyemıyorum, ben 22 yıl okumuş yüneticilik yapmış bir egitimciyim, siteyi iyi incelemeden abuk subuk konusma, içerige bak ona göre konuş yoksa kes sesini

bigbigbird dedi ki:

SITEYI BILMEDEN BOŞ BOŞ KONUSMA , SİTE HAZIR SİTE OLDUGU ICIN GOOGLE REKLAMLARINI KALDIRAMIYORUM, BİLMEDEN BOŞ BOŞ KONUŞMA, EGER SİTE YANLIŞ BİR AMACA HİZMET EDİYORSA 1400 CİVARI UYE NASIL GELDİ 1 SENEDE

zaferyörük dedi ki:

teşekkürler kardeşim Allah razı olsu

Amesfa Not : Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
yaptığınız şeyin hakkını verin ayrıca eleştiriye açık olun ( islam dini hoşgörü dinidir ) ben mi öğreteyim bunu size siz her eleştiri yapana kes sesini derseniz yarın öbür gün kafada kesersiniz araplar gibi :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
alıntı yaptığınız yer hep aynı neden ? bi omu kızdırdı sizi :)

mustafakutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kumlukoz dedi ki:
bigbigbird dedi ki:

o reklam google raklamlari, bula bula orasini buldunuz.

Kod:
Kullanıcılarımız toplam 57517 mesaj attılar
Toplam 1390 kayıtlı kullanıcımız var

saçmalamaya devam et muhatabım olmadıgın için, sitemiz hazır site bu yüzden google reklamlarını kalsırma yetkim yok anladınmı , anladıgını sanmıyorum sen anca 5-6- kez okuyunca anlarsın bi okudugunu ben gibi yuksek bi universite mezunu olmadıgın belli

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
tekrar diyorum yaptığınız işin hakkını verin yıllık bir hosting domain masrafı 100 lirayı geçmiyor bile.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
siteye karşı olan öbür tarafata görür daha bişey demiyorum çünkü yoruldum böyle insanlara laf anlatmaktan

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Yaradan beni cehennemde bi süre yakacak ama sizide bana odun kömür yapacak :D

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:
Yaradan beni cehennemde bi süre yakacak ama sizide bana odun kömür yapacak :D
sen cehennemde yanmayı plajda güneşte fazla kalmayla karıştırıyorsun sanırım. ayrıca Allahu Teala'yla anlaşman mı var da seni bi süre birilerini sana odun kömür yapacağından eminsin, veya hangi cüretle böyle bir konuda insanaları kışkırtmak için alay ediyorsun?
(siteyi hala incelemedim, ama aşağıda site sahibinin "reklamları kaldıramıyorum" açıklaması yeterli bir açıklama. Elinden daha fazlasının gelmesi duasıyla
hem saldırı hem savunma dozajlarına dikkat etmenizi öneririm. (amesfa'nın gözü üstünüzde, işini iyi yapar :# )

pisho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:

eğerki google ads. leri site harcamaları için koymuşlarsa birşey demeye kimse cürret edemez.

Ancak amaç ticaretse ve bundan kar elde etmekse bence Sünnete ters düşer ;

Ubade İbnu's-Sâmit radıyallahu aanh anlatıyor: "Ben ehl-i Suffa'dan birkısım insanlara yazı ve Kur'ân'ı öğretmiştim. Onlardan bir adam bana bir yay hediye etti. Ben de: "(Bu yay) benim için (büyük) bir mal değil, onunla Allah yolunda atış yaparım, gidip Resûlullah Aleyhissalâtu vesselâm'a soracağım" dedim. Gidip sordum:

"Ey Allah 'ın Resûlü! dedim. Kendilerine yazı ve Kur'ân öğrettiğim kimselerden biri bana bir yay hediye etti. Bu benim için bir mal da değil. Ben onunla Allah yolunda atış yaparım!" dedim. Aleyhissalâtu vesselâm bana:

"Eğer ateşten bir takı takınmayı seversen kabul et!" diye cevap verdi."

Ebu Dâvud, Büyü' 37, (3417).

SoundOfLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yüksek üniversite okuyunca ne oluyor cok mu akıllısın sen cok mu zeki oluyorsun nesin sen ya Kendini beyenmişlik taslama mustafakutlu

Bu Ulkede Teröristler bile universite okuyorsa ben öyle universitelere birsey derdim ama yasaklarlar neyse

Okumussun ama kendini yetiştirememişsin çok bilmiş.

Ne demişler?

Anlayana sivrisinek saz...
bu kadar gelmiş kilitlenmesin arkadaşlar
edit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...