Üyelerin engellenmesi

DeepLearning

Öğrenci
Reaksiyon puanı
42
Sayın yönetim kurulu,Forumda ki üyeleri engelleyen yöneticiler,engel unsurunu belirleyip bu unsuru herkese açık bir şekilde yayınlayıp oylamaya sunsalar ve engelleme işlemine üyelerde katılsa daha iyi olmaz mı? Burası internet burada küçük şeyler daha büyük ve her şey daha hızlı.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Sayın yönetim kurulu,Forumda ki üyeleri engelleyen yöneticiler,engel unsurunu belirleyip bu unsuru herkese açık bir şekilde yayınlayıp oylamaya sunsalar ve engelleme işlemine üyelerde katılsa daha iyi olmaz mı? Burası internet burada küçük şeyler daha büyük ve her şey daha hızlı.
Sebep veririyor modlar bide saçma tüm kuralları ciğnerim 100 multi ile banlanmasin derim hiç birşey olmadı ?

DeepLearning

Öğrenci
Reaksiyon puanı
42
İyi diyorsunuz hoş diyorsunuz örneğin küfür bazılarına normal gelirken bazılarına rahatsızlık veriyor kime göre ceza verilecek ?
Ağabey, bir kaç beyin ve bir forum kadar beyin hangisini tercih ederdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi diyorsunuz hoş diyorsunuz örneğin küfür bazılarına normal gelirken bazılarına rahatsızlık veriyor kime göre ceza verilecek ?
Bu bir öneri , şikayet değil.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Ağabey, bir kaç beyin ve bir forum kadar beyin hangisini tercih ederdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bir öneri , şikayet değil.
Forum Kuralları zaten burada forum kuralları mevcut SDN Anayasası Ceza Puanlarında değişiklik [ 25.12.2017 ] burdada ceza puanları mevcut yönetici arkadaşlar buraya göre işlem yaparlar ve sistem gerekeni yapar. Her işlemde üyelere şu şahısa uyarı vereyimmi demek trafik polisleri her park yasağı olana etrafındakilere ben buna ceza yazayımmı demekle aynı şey

DeepLearning

Öğrenci
Reaksiyon puanı
42
Eğer ki 1969 öncesinde bir Trafik Polisi belirlenen kurallar çerçevesinde bir kişinin kuralları ihlal ettiğine karar verip bunu 384,895 kişiye sorması ve buna göre kararını değiştirmesi aylarını alırdı, diye ilk mesajımı tamamlıyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
"Her attığım çalımdan sonra dönüp kulübeye bakarsam top oynayamam Aslan Bey"

Yani görüşüm olumsuz.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Saldım çayıra Mevla’m kayıra bir düzen. :)

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503

O dediğin şey mümkün değil kardeşim. Moderatorler bunun için var. Kural ihlali görünce, direk gerekeni yapıyorlar. Böyle bir şey hem gereksiz, hem de geleceğini sanmıyorum